Nyt se on varmaa; Counter Strike 2 on tulossa tänä kesänä

Mainos
Valve on virallisesti julkistanut Counter-Strike 2 -räsikintäpelin. Peli julkaistaan kesällä.

Se tulee ilmaisena päivityksenä Counter-Strike: Global Offensiveen, jolloin pelaajat voivat tuoda nykyisen pelin inventaarionsa mukanaan.

– Counter-Strike 2 on Counter-Striken historian suurin tekninen harppaus eteenpäin, joka takaa uusia ominaisuuksia ja päivityksiä vuosiksi eteenpäin, Valve tiedottaa.

Mainos

– Kaikki pelin uudet ominaisuudet paljastetaan, kun se virallisesti julkaistaan tänä kesänä, mutta tie Counter-Strike 2:een alkaa tänään rajoitettuna testinä tietyille CS:GO-pelaajille. Tämän testausjakson aikana arvioimme osaominaisuuksia, jotta voimme selvittää mahdolliset ongelmat ennen maailmanlaajuista julkaisua.

Counter-Strike 2 Limited Test -ennakon tiedot on saatavilla täällä.

Valven mukaan pelistä tulee puhtaampi, kirkkaampi ja paremman näköinen.

– Counter-Strike 2:n kartat saavat päivityksiä ja uudistuksia, jotka hyödyntävät kaikkia uusia Source 2:n työkaluja ja renderointiominaisuuksia.

Lisäksi Valve väitti, että tick rate ei enää vaikuta liikkumiseen, ampumiseen tai heittämiseen.

– Sub-tick-päivitykset ovat Counter-Strike 2:n sydän. Aiemmin palvelin arvioi maailmaa vain erillisinä aikaväleinä (joita kutsutaan tikeiksi). Counter-Strike 2:n sub-tick-päivitysarkkitehtuurin ansiosta palvelimet tietävät tarkalleen, milloin liike alkaa, laukaus ammutaan tai ’nade heitetään. Tämän seurauksena liikkuminen ja ampuminen reagoivat tikistä riippumatta yhtä nopeasti ja kranaatit laskeutuvat aina samalla tavalla, yhtiöltä tiedotettiin.

Valven mukaan savukranaatit ovat nyt dynaamisia volumetrisiä objekteja, jotka ovat vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa ja reagoivat valaistukseen, laukauksiin ja räjähdyksiin.

– Counter-Strike 2:n ääniä on uudistettu, jotta ne heijastaisivat paremmin fyysistä ympäristöä, olisivat selkeämpiä ja ilmaisisivat enemmän pelitilaa. Niitä on myös tasapainotettu, jotta kuuntelukokemus olisi miellyttävämpi, yhtiö summaa.

Mainos