Nyt se on varmaa – GTA 6 julkaistaan syksyllä 2025

Mainos
Nyt se on sanottu ääneen; Grand Theft Auto 6 julkaistaan syksyllä 2025.

Take-Two vahvisti uuden julkaisuikkunan osana tilivuoden 2024 talousraporttiaan.

Luetellessaan joitakin seuraaville kolmelle tilivuodelle suunniteltuja pelejä yhtiö ilmoitti, että GTA 6 ”julkaistaan syksyllä kalenterivuonna 2025”. Se vahvisti myös NBA 2K25:n ja WWE 2K25:n kehittämisen olevan työn alla.

Mainos

”Näkymämme heijastavat Rockstar Gamesin aiemmin vahvistaman kalenterivuoden 2025 ikkunan kaventumista Grand Theft Auto 6:n osalta kalenterivuoden 2025 syksyyn. Kuluttajat odottavat peliä ennennäkemättömän innokkaasti, ja odotuksemme sen kaupallisesta panoksesta kasvavat edelleen.”, Take-Two tiedotti.

Ensimmäinen Grand Theft Auto 6:n traileri julkaistiin joulukuussa, mikä vahvisti suunnitellun vuoden 2025 julkaisupäivän.

Se keräsi kahdessa päivässä yli 100 miljoonaa katselukertaa, mikä ylitti GTA 5:n debyyttitrailerin katselukertojen määrän ja teki siitä yhden YouTuben historian katsotuimmista trailereista.

Se on tällä hetkellä 190 miljoonan katselukerran kohdalla, mikä ylittää helposti 110 miljoonan katselukerran Star Wars: The Force Awakens -elokuvan ensimmäisen trailerin, joka oli tuolloin ensimmäinen uusi Star Wars -elokuva vuosikymmeneen.

Mainos