Mainos
Obi-Wan Kenobi -sarjan kuuden jakson ensimmäisen kauden päättymisestä on kulunut lähes vuosi, ja nyt Lucasfilmin johtaja Kathleen Kennedy on vihdoin kertonut Ewan McGregorin Tähtien sota -sarjan tulevaisuudesta.

Vuoden 2023 Star Wars Celebration -tapahtumassa Kennedy vahvisti Comingsoonin mukaan, ettei Obi-Wan Kenobille ole tällä hetkellä suunnitteilla toista tuotantokautta. Hän kuitenkin selvensi, että 2. kauden uusiminen voi silti olla mahdollista tulevaisuudessa.

– En koskaan sano ei koskaan, koska mahdollisuus on aina olemassa. Se sarja sai niin hyvän vastaanoton ja ohjaaja Deborah Chow teki upeaa työtä. Ewan McGregor todella haluaa tehdä toisen kauden. Kiinnitämme kuitenkin huomiomme sarjaan uudelleen ehkä myöhemmin.

Mainos

Obi-Wan Kenobi alkaa 10 vuotta Star Wars: Episodi III – Sithin kosto (2005) -elokuvan dramaattisten tapahtumien jälkeen, joissa Obi-Wan Kenobi joutui kohtaamaan suurimman tappionsa – parhaan ystävänsä ja jedioppilaansa Anakin Skywalkerin, joka kääntyi pimeälle puolelle pahana sith-lordina Darth Vaderina.

Draamassa Ewan McGregor palasi Star Wars -universumiin, ja hän esitti uudelleen ikonisen jedimestarin roolinsa, jota hän näytteli George Lucasin esiosatrilogiassa. Mukana ovat myös Star War -elokuvasta tutut Hayden Christensen Darth Vaderin roolissa, Joel Edgerton Owen Larsin roolissa ja Bonnie Piesse Beru Larsin roolissa.

Mainos