Mainos
Polttopallo, tuo kaikkien urheilu- ja välituntien kauhu. Ameriikan kansalaisten mielestä se on miltei oikea kansallislaji, joten se on vihdoin raivannut tiensä myös kotisohville OddBallers-pelinä.

Kyseessä kuitenkaan ei ole polttopalloliiton hyväksymillä säännöillä varustettu uusi FIFAn kaataja, vaan Ubisfotin luotsaamien Rabbids-pupujen sekä häiriintyneiden animaatiohahmojen sekoilu, jossa polttopalloon liittyvät ainostaan punainen pallo ja sillä muihin pelaajiin osuminen.

Mainos

Voiko polttopallo todella olla niin hauskaa?

Oddballers haluaa selvästi ratsastaa Fall Guysin kaltaisten sekoilupelien vanavedessä ja se onnistuukin siinä melkein kohtalaisesti, sillä perheen kouluikäiset lapset räkättävät lakkaamatta ja hyvä että ohjain pysyy kädessä. Vanhempia peli jaksaa innostaa yhden kierroksen verran, sillä taktiikkaa tai pelimekaniikka siitä ei löydy.

Mutta kyllähän Fall Guyskin jaksaa innostaa vaikka sekin kierrättää vain muutamaa pelimuotoa ja jakelee avattavia melko harvakseltaan ensimmäisten tasojen jälkeen. Ja Oddballers tarjoaa vielä maksimissaan 6 pelaajan pelit samalta sohvalta! Miksi tämä muka ei kelpaisi illanistujaisiin aina silloin tällöin?

Ubisoft on kaikessa ahneudessaan tehnyt sen isoimman virheen, jota tällainen mobiilipelin sisällöllä varustettu sekoilu ei kestä. Nimittäin se on varustettu 20 €:n hintalapulla joka on suoranainen RIISTO.

Verkkomoninpeli on buginen eikä se löydä toisia pelaajia kuin sokkoheittämällä satunnaisesti, vaikka pelin pitäisi tukea cross-playtä kaikkien tuettujen alustojen kanssa.

Peli junnailee, aina ruutuun jumittuvista grafiikoista alkaen, ihanaan häiriöääneen asti joka saa äänentoiston kuulostamaan kuolevalta jänikseltä.

Kannattaako ostaa?

Tätä mobiilipeliteosta ei voi suositella kenellekään niin pitkään, kun sen kyljessä on minkäänlainen hintalappu. Edes lapsukaisten naurun remakka ei riitä perustelemaan hinnoittelua sillä kukaan ei yhden illan jälkeen ole kysynyt, voisiko tätä pelata uudestaan.

Jos Oddballers ennen kuolemaansa päätyy ilmaispeliksi tai osaksi ilmaista pelikirjastoa, kokeile peliä ihmeessä, mutta tällä hetkellä se ei ole edes vitosen arvoinen, saati sitten kahdenkympin.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Edellinen artikkeliMitä PSVR2 on syönyt? Sony julkaisi videot, jossa se purkaa VR-visiirin
Seuraava artikkeliUudessa John Wick 4 -trailerissa otetaan ase esiin ja lähdetään sotaan
Each person who ever was or is or will be has a song. It isn't a song that anybody else wrote. It has its own melody, it has its own words. Very few people get to sing their song. Most of us fear that we cannot do it justice with our voices, or that our words are too foolish or too honest, or too odd. So people live their song instead.
oddballers-arvostelu-innostaa-yhden-matsin-verranJos Oddballers ennen kuolemaansa päätyy ilmaispeliksi tai osaksi ilmaista pelikirjastoa, kokeile peliä ihmeessä, mutta tällä hetkellä se ei ole edes vitosen arvoinen, saati sitten kahdenkympin.