Mainos
Disney+ ilmoitti tänään, että Marvel Studiosin Eternals, yksi vuoden suurimmista elokuvatapauksista, tulee katsottavaksi yksinoikeudella Disney+-palveluun 12. tammikuuta 2022.

Eternals liittyy 13 MCU-elokuvan joukkoon, jotka ovat jo nyt katsottavana IMAX Enhanced -versioina Disney+-palvelussa.

Marvel Studiosin Eternals seuraa sankariryhmää tähtien tuolta puolen, joka on suojellut Maata aikojen alusta. Kun hirviömäiset olennot, the Deviantsit, joiden luultiin jo jääneen historian hämärään, palaavat salaperäisesti, täytyy ryhmän yhdistää voimansa puolustaakseen ihmiskuntaa jälleen kerran.

Mainos

Elokuvassa Gemma Chan on ihmiskuntaa rakastava Sersi, Richard Madden on rajattoman voimakas Ikaris, Kumail Nanjiani on Kingo, Lia McHugh on ikuisesti nuori, vanha sielu Sprite, Brian Tyree Henry on älykäs keksijä Phastos, Lauren Ridloff on supernopea Makkari, Barry Keoghan on syrjään vetäytyvä Druig, Don Lee on voimakas Gilgamesh. Kit Harrington on Dane Whitman, Salma Hayek on viisas ja henkevä johtaja Ajak ja Angelina Jolie on peloton soturi Thena.

Chloé Zhao on elokuvan ohjaaja, Kevin Feigen ja Nate Mooren toimiessa tuottajina ja Louis D’Espositon, Victoria Alonson ja Kevin de la Noyn vastaavina tuottajina.

Elokuvan tarinasta vastaavat Ryan Firpo & Matthew Kaz Firpo ja käsikirjoituksesta Chloé Zhao & Patrick Burleigh.

Mainos