Odotetusta kauhutapauksesta saatiin vihdoin uutta PS5-kuvaa

Mainos
Uusi Callisto Protocol -traileri näyttää miten tuleva kauhupeli pyörii nykyisen sukupolven laitteistolla.

Pelin ohjaaja Glen Schofield esitteli pelikuvan Gamescomin Opening Night Live -show’ssa.

Schofield paljasti myös pelin mutaatiomekaniikan. Pelin vihollisilla voi olla ripustettuna umpisolmuja, ja jos et ole tarpeeksi nopea leikkaamaan niitä irti tai räjäyttämään niitä palasiksi, ne palaavat takaisin vahvempina.

Mainos

The Game Awardsissa joulukuussa 2020 julkistettu The Callisto Protocol on Dead Spacen luoneen Schofieldin, entisen Sledgehammer Gamesin ja Visceral Gamesin pomon, joka nimitettiin vuonna 2019 uuden PUBG Corporation -kehitysstudion Striking Distancen toimitusjohtajaksi.

”The Callisto Protocol sijoittuu Jupiterin kuolleeseen kuuhun, Callistoon vuonna 2320, ja se on tarina Jacob Leestä, Black Iron -vankilan vangista, joka joutuu taistelemaan henkensä edestä, kun salaperäinen epidemia syöksyy kuun sekasortoon.

Vankilan vartijat ja vangit mutaantuvat hirviömäisiksi olennoiksi nimeltä Biophage, ja Jacobin on taisteltava selviytyäkseen Black Ironin kauhuista ja paljastaakseen United Jupiter Companyn synkät salaisuudet.”, Schofield kirjoitti aiemmin PlayStation Blog -artikkelissa.

Helmikuussa 2021 Striking Distance kertoi tehneensä yhteistyötä The Walking Dead -tuotesarjan takana olevan Skybound Entertainmentin kanssa tehdäkseen The Callisto Protocolista multimediafranchisen.

Schofield tunnetaan ehkä parhaiten Dead Space -sarjan toisena luojana. Alkuperäisen Dead Spacen uusintaversio on tarkoitus julkaista ensi vuonna, ja EA:n Motive Studio on ottanut kehitystehtävät hoitaakseen.

Mainos