Ohjaaja ampui alas kaikki huhut Shazam!-jatko-osan suhteen

Mainos
Monet Shazam!-fanit olivat ihmeissään siitä, että Shazam! Fury of the Gods siirrettiin Aquaman and the Lost Kingdomin vanhaan julkaisupäivään, maaliskuuhun 2023.

Heti tiedotteen tultua julki huhumylly alkoi pyörimään, ja jatko-osan lykkäämiselle oli ihmisten mielissä useita syitä. Yksi suurimmista huhuista oli, että Shazam!-jatko-osa tarvitsi uudelleenkuvauksia Warner Bros:lta ja testiyleisöltä saadun paskapalautteen jälkeen.

Tietenkin Fury of the Gods -ohjaaja David F. Sandbergille tuli tieto nettikeskustelusta. Kuultuaan huhut ohjaaja vastasi kyseisiin uusintakuvaushuhuihin.

Mainos

Sandberg aktivoitui Instagram Storyssaan tekemään kysymys- ja vastaussession seuraajiensa kanssa, jossa hän ampui alas kaikki sekaannukset siitä, että jatko-osaa olisi ”uudelleenkäsitelty”.

– Olen nähnyt huhuja, joiden mukaan Shazamia ”uudistetaan”, mutta se ei ole totta. Leikkaus on ollut valmiina jo jonkin aikaa, ja teemme parhaillaan lopullista miksausta, väritystä ja VFX:ää. Kaikki ovat tyytyväisiä elokuvaan, emmekä aio työskennellä sen parissa pidempään vain julkaisupäivän siirtymisen vuoksi. He ajattelivat, että Aquamanin edellinen päivämäärä oli meille parempi, ja se on syy, miksi siirryimme. Emme todellakaan kuvaa enempää, Sandberg tähdensi.

Tulevassa jatko-osassa Shazam (jota esittää Zachary Levi) ja hänen supersankariperheensä taistelevat uusia vihollisia vastaan – Atlaksen tyttäriä (joita esittävät Helen Mirren ja Lucy Liu).

Levi ei ole ainoa, joka palaa DC-sarjaan, sillä Meagan Good, Adam Brody ja Ross Butler palaavat kasvattisisarusten supersankariversioina.

Mainos