Mainos
Onko tämä Fast Familyn loppu? Letty, Han ja Gisele ovat kaikki näennäisesti kuolleet aiemmissa Fast and the Furious -elokuvissa – mutta myöhemmissä osissa kurssi on käännetty päinvastaiseksi, ja on paljastunut, että heidän näennäinen kuolemansa oli vain tekaistua.

Toki Toretton miehistön jäsen Jesse (Chad Lindberg) ammuttiin vuoden 2001 The Fast and the Furious -elokuvassa. Vince (Matt Schulze) koki samanlaisen kohtalon vuoden 2011 Fast Five -elokuvassa. Ja Elena Neves (Elsa Pataky) kohtasi oman traagisen loppunsa vuoden 2017 The Fate of the Furiousissa. Mutta pysyykö kukaan todella kuolleena Fast-saagassa?

Fast X päättyy cliffhangeriin, joka jättää useiden hahmojen kohtalot ilmaan.

Mainos

– Kaikki eivät kuitenkaan palaa, ohjaaja Louis Leterrier, joka palaa Fast and Furious 11:n ohjaajan rooliin, kertoi EW:lle.

Fast X toimii ensimmäisenä osana Fast-trilogiassa, jonka Vin Diesel on vihjaillut olevan lopullinen Fast-trilogia, joten osa tapetuista näyttelijöistä ei välttämättä pääse maaliin.

– Jossain vaiheessa tämä malli ei pysty jatkumaan. Ja se piste on hyvin pian, Leterrier kiusoitteli.

Toistaiseksi vielä nimetön Fast 11 – vai onko se Fast X, osa 2? – ratkaisee nämä cliffhangerit vasta vuonna 2025, mutta Leterrier vihjaa, että jotkut kuolemat jäävät voimaan.

– Sinä tulet itkemään. Osa 2 tulee olemaan surulline”, ohjaaja kertoi EW:lle.

– Rakastan käänteitä. Ja jos pidät käänteistä, tulet rakastamaan seuraavaa leffaa, ohjaaja summasi.

Mainos