Mainos
Kryptolouhijat turvautuvat riskialttiisiin puhdistusmenetelmiin ennen kuin he myyvät varastonsa nettihuutokauppasivustoilla.


Kryptovaluuttojen sulautumisen seurauksena suurten ethereum-louhijoiden käytössä on paljon näytönohjaimia, joilla ei ole mitään louhittavaa. Tämä tarkoittaa, että jotkut näistä yrityksistä yrittävät todennäköisesti myydä louhintasarjojaan käytettyjen laitteiden markkinoilla saadakseen voittoa.

Twitter-käyttäjä I_Leak_VN:n julkaisemissa videoissa näkyy, kuinka vietnamilaiset louhijat käyttävät tehopesuria louhintalaitteissaan oleviin näytönohjaimiin. Yhdellä videolla näkyy twiitin mukaan jopa kourallinen näytönohjaimia kylpemässä otsonivedessä.

Mainos

 

Video saattaa vaikuttaa ilmeisen naurettavalta, mutta siitä huolimatta suosittelemme vahvasti olemaan pesemättä peli-pc:täsi tai komponenttejasi painepesurilla.

Suihkupesun paine voi helposti vaurioittaa näytönohjainta, räjäyttää kondensaattorin irti tai pestä lämpötahnaa tai voiteluaineita pois, kuten Tom’s Hardware huomauttaa. Tämä ei edes kata sähköisiä vaurioita, joita tavallinen vesi voisi aiheuttaa.

Videoiden pitäisi toimia varoituksena kaikille, jotka harkitsevat käytetyn näytönohjaimen ostamista lähikuukausina, sillä käytettyjen korttien markkinat tulvivat kryptolouhintakorteista.

Nvidian uuden RTX 40 -sarjan lanseerauksen myötä odotettavissa on, että edellisen sukupolven RTX 30 -sarjan näytönohjaimia myydään runsaasti lähiviikkoina. Ei ole mitään syytä riskeerata kallisarvoista tietokonettasi mahdollisesti vaurioituneella komponentilla säästääkseen rahaa.

Mainos