Mainos
Huhujen mukaan Aaron Taylor-Johnsonille oltaisiin tarjottu James Bondin roolia. Huhujen mukaan Taylor-Johnson olisi studion ensisijainen valinta ikoniseksi agentiksi.

The Sun UK -lehden otsikko “New Bond Revealed” väittää, että Aaron Taylor-Johnsonille on virallisesti tarjottu Bondin roolia ja että “hän on allekirjoittamassa sopimustaan tulevina päivinä”.

Vaikka Bond-tuottajat Barbara Broccoli ja Michael G. Wilson eivät ole antaneet virallisia lausuntoja, The Sun on ottanut huhun totena ja julkaissut paljastuksen Aaron Taylor-Johnsonin henkilökohtaisesta elämästä ja avioliitosta elokuvantekijä Sam Taylor-Johnsonin kanssa, joka on 24 vuotta häntä vanhempi.

Mainos

Taylor-Johnson on tunnettu rooleistaan elokuvissa kuten Kick-Ass, Savages ja Bullet Train sekä suurissa franchise-elokuvissa kuten Avengers: Age of Ultron ja Godzilla (2014).

Taylor-Johnson ei ole vielä valtavirtatason tähti, mutta hän on riittävän tunnettu herättämään luottamusta kyvyssään kantaa Bond-franchisea. Hän on englantilainen näyttelijä, jolla on useita arvostettuja palkintoja näyttelemisestä, ja hän on ollut mukana fanien toisen tason valinnoissa seuraavaksi James Bondiksi.

Mainos