Mainos
Kuluneena viikonloppuna yleensä Destiny-sisältöön erikoistunut vuotaja väitti olevansa tietoinen Sonyn suunnitelmista ostaa Witcher- ja Cyberpunk 2077 -julkaisija ja tehdä siitä osa Sony Interactive Entertainmentia.

CD Projektin toimitusjohtaja Adam Kiciński kuitenkin väitti yhtiön Q1 2023 -tuloksen julkaisun jälkeisessä tuloskatsauksessa, että huhut eivät pidä paikkaansa.

Erään osallistujan kysyttyä, onko raporteissa perää, Kiciński vastasi:

Mainos

– Mikään ei ole muuttunut meidän osaltamme.

– Voin siis toistaa sen, mitä olemme sanoneet jo vuosien ajan – CD Projekt ei ole myytävänä. Haluamme pysyä itsenäisinä. Meillä on mielestäni erinomainen strategia. Sitä ei varmasti ole helppo toteuttaa, mutta on hyvin jännittävää seurata omaa polkuamme. Se on siis puhdas huhu, Kiciński summasi.

Toisaalla Kiciński totesi, että Cyberpunk 2077:n tuleva Phantom Liberty -laajennus on pelattavissa Summer Game Festin Play Days -tapahtumassa.

Maaliskuussa ilmoitettiin, että CD Projekt oli päättänyt palata takaisin piirustuspöydän ääreen Project Siriuksen kanssa, joka on uusi versio Witcher-sarjasta, josta kerrottiin ensimmäisen kerran lokakuussa.

Mainos