Päät räjähtävät uudella ja väkivaltaisella Sniper Ghost Warrior Contracts 2 -trailerilla

Mainos
Sniper Ghost Warrior Contracts 2 on Resident Evil Villagen jälkeen kesän toinen suurempi pelitapaus. Peli on saanut uuden trailerin, joka on katsottavissa yläpuolelta.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 istuttaa pelaajan yksinäisen suden lailla toimivan ammattisotilaan saappaisiin, jonka tehtävänä on taistella julmaa diktatuuria ja sotilasmahtia vastaan. Yksin toimiessa huomaamattomuus on kaikki kaikessa ja huolellinen valmistelu on äärimmäisen tärkeää.

Pelaajan ohjaaman sotilaan tärkeimpiä työkaluja ovatkin isokaliiberinen tarkkuuskivääri ja huippuluokan sotilaskäyttöinen robottikopteri, jolla ympäristön tiedustelu hoituu kätevästi.

Mainos

Pelaaja saa itse suunnitella strategiansa ja tapansa tuhota tehtävän määrittämä kohde. Luovat ratkaisutavat ja kekseliäisyys palkitaan helpommilla etenemisreiteillä.

Lisäksi suoritettujen tehtävien myötä pelaajahahmo saa käyttöönsä uusia aseita ja varusteita.

Uudella esittelyvideolla tutustutaan avoimeen pelimaailmaan ja erilaisiin toimintatapoihin. Varoitus: pelivideo sisältää raakaa ja yksityiskohtaista väkivaltaa.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 julkaistaan sekä PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneelle 4. kesäkuuta 2021.

Pelin PlayStation 5 -versio julkaistaan myöhemmin. PlayStation 4 -pelin ostaneet saavat pelin PlayStation 5 -päivityksen ilmaiseksi sen ilmestyttyä.

Mainos