Mainos
Ilman Sarah Connorin hahmoa, koko Terminator-sarja tuskin olisi niin päräyttävä kuin se on. Sarah Connorin roolin poistumisen myötä jatko-osat eivät enää maistuneet samalta. Tosin moni muukin asia oli suorastaan juostenkustua Terminator 3 -elokuvasta eteenpäin.

Nyt ohjaaja Tim Miller (Deadpool) ja Terminator-lisenssinsä takaisin saanut James Cameron lyövät hynttyynsä yhteen, ja ovat parasta aikaa kuvaamassa Terminator: Dark Fate -elokuvaa. Leffa on suoraa jatkoa Terminator 2: Tuomion päivä -elokuvalle, jonka on tarkoitus lakaista kaikki muut jatko-osat maton alle.

Toistaiseksi elokuvan tarinasta ei ole paljastettu mitään.

Mainos

Koska Cameron on saanut houkuteltua mukaan sen ikonisimman Sarah Connorin, Linda Hamiltonin, voidaankin spekuloida, että aloittaako Terminator: Dark Fate täysin uuden Terminator-trilogian vai päättääkö leffa totaalisesti ikääntyneen Sarah Connorin tarinan? Tämä selviää viimeistään marraskuussa.

Elokuvassa nähdään myös Arnold Schwarzenegger T-800-tuhonkoneena, jonka ikääntymisen Cameron selittää jo Terminator 2 -elokuvassa; tuhonkone kestää 120 vuotta ja sen endoskeletonin yllä oleva ihokudos elää ja vanhenee sen mukana.

Terminator: Dark Fate saa Yhdysvaltain ensi-iltansa 1. marraskuuta.