Mainos
Daniel Craigin 007-uran jälkeen James Bondin korvaajaa on etsitty kiivaasti. Useita ehdokkaita, kuten Regé-Jean Page ja Henry Cavill ovat tiettävästi ehdolla.

Bond-tuottajilla on ollut vaikeaa löytää seuraajaa, kun he pyrkivät luomaan kansainvälisen vakoojan uudelleen. Seuraavan Bondin löytämisen lisäksi on kuitenkin pohdittu myös sitä, kuka palaa tai ei palaa No Time to Die -elokuvan jälkeen Bond-tarustoon.

Spekulaatioiden ollessa käynnissä Lashana Lynch, Ralph Fiennes ja muut No Time to Die -tähdet puhuivat mahdollisesta paluusta James Bond -sarjaan, mutta MGM ei kuitenkaan ole vielä paljastanut mitään suunnitelmiaan tulevista Bond-leffoistaan julkisuuteen.

Mainos

– Sain kutsun yhteen elokuvaan, enkä tiedä, tietävätkö he täysin, mihin se johtaa. En todellakaan tiedä mitään, mutta on jännittävää seurata tilannetta, Lashana Lynch kommentoi.

– Jos joku Eon Filmsiltä kuuntelee, olen hyvin innokas jatkamaan uuden Bondin valmentamista. Rakastan M:n roolia, ja rakastan olla osa tätä sarjaa, Ralph Fiennes kerjää.

Nähtäväksi jää, onko seuraava Bond-leffa vielä jatkoa Craigin viitoittamalla tiellä vai tuleeko seuraava Bond olemaan aivan uusi rebootti, täysin uusilla näyttelijöillä.

Mainos