Mainos
Rockstar Gamesin uusimman työpaikkailmoituksen mukaan yritys etsii venäjänkielistä “lokalisointitestaajaa” 12 kuukauden määräaikaiseen sopimukseen.

Tämä on herättänyt GTA VI -pelin faneissa toivoa siitä, että peli julkaistaisiin jo alkuvuodesta 2025.

Rockstar just opened a job position for Russia localization suggesting an Early 2025 release.
byu/hushpolocaps69 inGamingLeaksAndRumours

Mainos

Fanit ovat jakautuneet mielipiteissään siitä, julkaistaanko peli ”alkuvuodesta 2025” vai ei. Toiset ovat optimistisia työpaikkailmoituksen perusteella, joka vihjaa, että testaaja työskentelisi jo valmiiksi tehdyn työn ”toisella tai kolmannella kierroksella”. Toiset taas ovat epävarmoja, peläten pelin mahdollisia viivästyksiä vuoteen 2026 asti.

Vaikka pelin julkaisu vuonna 2025 on mahdollista, 12 kuukauden työsopimus ei tarkoita, että peli julkaistaisiin välittömästi sopimuksen päätyttyä. Pelin markkinointi saattaa kestää kuukausia sen valmistumisen jälkeen, ja pelilevyjen sekä konsolipakettien tuotanto vie aikaa. Näin ollen pelin julkaisu voisi aikaisimmillaan tapahtua keskellä vuotta 2025.

Pelin julkaisupäivämäärä on edelleen arvoitus, ja fanit toivovat Rockstarin antavan lisävihjeitä tilanteen selkeyttämiseksi.

Kaikki aikaisemmat GTA ja Red Dead Redemption -pelit on julkaistu syksyllä. Näin paras veikkaus on, että GTA 6 julkaistaan syksyllä 2025.

Mainos