Mainos
Take-Two Interactive saattaa olla ottamassa ohjat käsiinsä ja ilmoittaa Grand Theft Auto 6:n julkaisupäivän tulevassa talouskatsauksessaan.

Rockstar Gamesin omistavan Take-Two-yhtiön kerrotaan olevan toiveikas vuoden 2025 ja sen jälkeisen ajan suhteen, mikä saattaa antaa meille juuri sen viitteen, jota olemme kaivanneet.

Raymond James -yhtiön tuoreessa talousraportissa kerrottiin, että Take-Two Interactive on optimistinen yhtiön lähi- ja keskipitkän aikavälin kehityksen suhteen, kun julkaisuvälit ovat viime vuosina olleet hitaampia.

Mainos

Yritys uskoo, että tämä voi johtua Grand Theft Auto 6:n julkaisutiedoista/trailereista, ”joiden pitäisi poistaa merkittävin epävarmuuspiste taloudellisen kehityksen tieltä”.

MSN:n raportissa jaetut tiedot korostivat myös Take-Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnikin toteavan, että GTA 6:n julkaisu ajoittuisi tilikaudelle 2025.

Jos vuoden 2025 julkaisuaikaa on uskominen, voi kuitenkin mennä vielä jonkin aikaa, ennen kuin kuulemme mitään virallista julkistustietoa Rockstarilta.

Mainos