Paloautot saapuvat Farming Simulator 22 -maanviljelysimulaatioon ilmaisena päivityksenä

Mainos
Farming Simulator 22 on täynnä tekemistä maanviljelystä metsänhoitoon ja karjantalouteen, muista tuotantotoimista puhumattakaan. Nyt peli täydentää jo entisestään kattavaa kokonaisuutta tuomalla mukaan pelastusajoneuvot ja erilaiset hätätilanteet. Tämä päivitys on pelin omistajille täysin ilmainen.

Uusina kulkuneuvoina nähdään kaksi Schlingmann-paloautoa, jotka tuovat tarvittavaa pelastus- ja sammutuskalustoa apua vaativiin tilanteisiin. Lisäksi mukana on muita tärkeitä työvälineitä erilaisista pelastustehtävistä suoriutumiseen.

Pelastumistapahtumia on kymmenen erilaista neljän eri skenaarion muodossa. Näitä ovat sekä sammutettavat tulipalot että kolaritilanteet.

Mainos

Lisäksi perinteitä kunnioittaen pelastajat pääsevät noutamaan puihin nalkkiin jääneitä kissoja. Pelaajat voivat myös luoda itse lisää tehtäviä XML-tiedostoja muokkaamalla.

Pelaaja saa tehtävistä ilmoituksen virtuaaliseen hakulaitteeseensa, joka myös ilmoittaa tehtävän luonteen ja sijainnin. Näin pelastustoimiin voi varautua asianmukaisella tavalla. Tulipalon kohteeksi voivat joutua esimerkiksi paalit, säilytysastiat ja pellot, jotka kaikki vaativat omanlaisia toimia. Lisäksi erilaiset onnettomuustilanteet saattavat vaatia alueen rajaamista, kuten esimerkiksi öljyvahinkojen ja autokolarien kohdalla on tarpeen.

Päivitykseen sisältyvät paloautot ja muu kalusto sisältävät tarpeelliset työkalut paitsi tulipalojen sammuttamiseen, myös kolariautojen auki leikkaamiseen ja muihin erikoisoperaatioihin, kuten vaarallisten aineiden siivoamiseen.

Pelipäivitys on ladattavissa käyttöön pelin sisäisen ModHub-valikon kautta.

Mainos