Tim Allen, Koti kuntoon (1991).
Mainos
Julkkismuistelmat harvoin epäonnistuvat huomion kiinnittämisessä, etenkin kun kyse on järkyttävistä paljastuksista.

Pamela Andersonin uuden kirjan Love, Pamela -julkaisua on odotettu yhä innokkaammin.

Toki osa Baywatch-tähden tarinoista on alkanut levitä jo varhain, ja yksi tällainen pommi on Andersonin väite, jonka mukaan hänen entinen Home Improvement – Koti kuntoon (1991) -tähti Tim Allen vilautti hänelle kulliaan ABC:n komediasarjan kuvauksissa, kun hän oli 23-vuotias.

Mainos

Andersonin väitteen mukaan Tim Allenin väitetty vilauttelu tapahtui samanaikaisesti kuvausten alkaessa. Näin hän selitti asian Love, Pamela -kirjassa:

”Ensimmäisenä kuvauspäivänä kävelin ulos pukuhuoneestani, ja Tim oli käytävällä aamutakki yllään. Hän avasi aamutakkinsa ja vilautti minulle nopeasti penistään – hän oli aamutakkinsa alla täysin alastomana. Hän sanoi, että se oli vain reilua, koska hän oli nähnyt minut alasti (Playboyssa). Nyt olemme tasoissa. Nauroin epämukavasti.”

Tim Allen ei ollut tavoitettavissa kommentointia varten.

Pamela Anderson ja Richard Karn
Koti kuntoon -sarjan The Kiss & the Kiss-Off -jaksossa vuonna 1991.

Home Improvement -sarjan pilottijakson kuvaukset tapahtuivat kuulemma huhtikuussa 1991, kolme kuukautta ennen Pamela Andersonin 24-vuotissyntymäpäivää.

Alle kaksi vuotta aiemmin Anderson oli Playboyn lokakuun 1989 numeron kansikuvatyttö, ja hänestä tuli kuukauden Playmate helmikuussa 1990, mikä herätti valtakunnallista kiinnostusta kanadalaista mallia kohtaan. Playboy-maineensa jälkeen hän muutti Los Angelesiin ja liittyi lopulta Home Improvement -sarjaan ”Tool Time Girl” Lisan rooliin, jossa hän pysyi kaksi kautta, mutta esiintyi paljon vähemmän toisella kaudella.

On epäselvää, oliko väitetty vilauttelu vaikuttanut hänen päätökseensä lähteä sarjasta, joka osui samaan aikaan, kun hän sai uransa räjäyttävän C.J.:n roolin Baywatchissa.

Mainos