Assassin's Creed Odyssey (2018)
Mainos
Assassin’s Creed -pelejä on tuotettu tasaiseen tahtiin jo 11 vuoden ajan. Pelejä on kertynty katraaseen peräti 19 kappaletta.

Keskustelimme Assassin’s Creed -peleistä mm. aiemmassa Respawn Podcastissa, joka kuulet Spotifyssa ja YouTube-kanavallamme.

Listasimme nyt Assassin’s Creed -pelit paremmuusjärjestykseen huonoimmista aloittaen, joten tiedät, mitkä kannattaa pelata ja mitkä skipata suosiolla. Ankein Assassin’s Creed -peleistä on ehdottomasti…

Mainos

Assassin’s Creed: Bloodlines

Bloodlines jatkaa saagan tarinaa ensimmäisen osan jälkeen. PSP:lle tehty peli epäonnistui ohjaustuntumassaan ja tarjosi haparoivan pelikokemuksen, karmealla tekoälyllä varustettuna.

Assassin’s Creed Altair’s Chronicles/Assassin’s Creed II: Discovery

Assassin’s Creed Altair’s Chronicles ja Assassin’s Creed II: Discovery ovat erilaisia pelejä, mutta jakavat huonoudessaan jaetun toisiksi paskimman sijan. Molemmat pelit ovat ala-arvoisesti tehtyjä tarjoten heikon pelielämyksen vailla ilon tunteita.

Assassin’s Creed

Vaikka ensimmäinen Assassin’s Creed -peli on ikoninen ja taroili aikoinaan huikeat grafiikat ja mahtavan aikahypyn 1200-luvulle, oli peli itsessään melko kuivakka. Nopeasti itseään toistavaksi muuttunut peli tajoili heikon tarinan ja lässähti alkuhuuman jälkeen pannukakuksi.

Lista jatkuu seuravalla sivulla. Pääset vaihtamaan sivua alla olevista numeroista ja nuolista.