Assassin's Creed Odyssey (2018)
Mainos
Assassin’s Creed -pelejä on tuotettu tasaiseen tahtiin jo 11 vuoden ajan. Pelejä on kertynty katraaseen peräti 19 kappaletta.

Keskustelimme Assassin’s Creed -peleistä mm. aiemmassa Respawn Podcastissa, joka kuulet Spotifyssa ja YouTube-kanavallamme.

Listasimme nyt Assassin’s Creed -pelit paremmuusjärjestykseen huonoimmista aloittaen, joten tiedät, mitkä kannattaa pelata ja mitkä skipata suosiolla. Ankein Assassin’s Creed -peleistä on ehdottomasti…

Mainos

Assassin’s Creed: Bloodlines

Bloodlines jatkaa saagan tarinaa ensimmäisen osan jälkeen. PSP:lle tehty peli epäonnistui ohjaustuntumassaan ja tarjosi haparoivan pelikokemuksen, karmealla tekoälyllä varustettuna.

Assassin’s Creed Altair’s Chronicles/Assassin’s Creed II: Discovery

Assassin’s Creed Altair’s Chronicles ja Assassin’s Creed II: Discovery ovat erilaisia pelejä, mutta jakavat huonoudessaan jaetun toisiksi paskimman sijan. Molemmat pelit ovat ala-arvoisesti tehtyjä tarjoten heikon pelielämyksen vailla ilon tunteita.

Assassin’s Creed

Vaikka ensimmäinen Assassin’s Creed -peli on ikoninen ja taroili aikoinaan huikeat grafiikat ja mahtavan aikahypyn 1200-luvulle, oli peli itsessään melko kuivakka. Nopeasti itseään toistavaksi muuttunut peli tajoili heikon tarinan ja lässähti alkuhuuman jälkeen pannukakuksi.

Lista jatkuu seuravalla sivulla. Pääset vaihtamaan sivua alla olevista numeroista ja nuolista.

Mainos
1
2
3
4
Edellinen artikkeliMission: Impossible – Fallout -arvostelu (4K UHD Blu-ray) – IMAX-kohtaukset loistavat 4K:na
Seuraava artikkeliMiltä kanavalta voit tänään bongata Mies ja alaston ase -uusinnan?
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.