Pari legendaarista Mortal Kombat -hahmoa liittyy Mortal Kombat 1 -pelin hahmokavalkaadiin

Mainos
Warner Bros Games ja Netherrealm ovat tiedottaneet, että sekä Smoke että Rain ovat pelattavissa olevia hahmoja Mortal Kombat 1:ssä.

Uusi traileri, joka sisälsi myös näennäistä kuvamateriaalia pelin kampanjasta, keskittyy Scorpionin ja Sub-Zeron kamppailuun Lin Kuein perustamisesta.

Sen lisäksi, että Smoke ja Rain lisättiin pelattaviksi hahmoiksi, vahvistettiin myös, että Sektor, Cyrax, Frost ja Scorpion tulevat olemaan Kameo-taistelijoita, jotka toimivat pelissä avustajina.

Mainos

Kameo-taistelijat ovat sarjan johtajan Ed Boonin mukaan ”ei-kanonisia”, mikä tarkoittaa, että pelaajat voivat käyttää Scorpionia päätaistelijana ja toista versiota Scorpionista Kameona.

Toukokuussa julkistettu ja 19. syyskuuta julkaistava peli ”esittelee uudestisyntyneen Mortal Kombat -universumin, jonka on luonut tulijumala Liu Kang ja jossa on ikonisten hahmojen uudelleenluodut versiot sellaisina kuin niitä ei ole koskaan ennen nähty”.

NetherRealm kehittää pelin nykyisen sukupolven konsoliversioita ja valvoo PC- ja Nintendo Switch -versioiden kehitystä, joista vastaavat QLOC ja Shiver Entertainment / Saber Interactive.

Mortal Kombat 1:n Premium Editionin tai Kollector’s Editionin ostaneet pelaajat pääsevät peliin varhaisessa vaiheessa 14. syyskuuta alkaen.

Mortal Kombat 1:n DLC-tarjonta näyttäisi vuotaneen aiemmin tänä vuonna Amazonin italialaisen tuotelistauksen kautta.

DLC-taistelijoita ovat listan mukaan Quan Chi, Omni Man, Ermac, Takeda, Peacemaker ja Homelander.

Kaikki Mortal Kombat 1:n ennakkotilaukset antavat pelaajille Shang Tsungin pelattavaksi hahmoksi pelin sisällä, ja PS5- tai Xbox Series X/S -version ennakkotilaajat saavat pääsyn Mortal Kombat 1:n betatestiin elokuussa.

Mainos