Mainos
Kaksi menneiden aikojen seksi-ikonia lyövät hynttyynsä yhteen uuden eroottisen trillerin myötä.

Vaikka Paris Hilton ei ole koskaan kokonaan poistunut popkulttuurin keskuudesta, viime vuosina hän on varmasti tehnyt jonkinlaisen nousun: häntä on tutkittu YouTube Originals -dokumentissa This Is Paris, hän on johtanut kuuden jakson mittaista tosi-tv-sarjaa Cooking With Paris ja tehnyt Peacockin Paris in Love -ohjelman, ja hän on tehnyt TikiTok-videoita Tom Cruisesta deepfakeja tekevän tyypin kanssa.

Nyt Hiltonin ammatillisten pyrkimysten listalla on eroottinen trilleri, jossa hän näyttelee Pamela Andersonin rinnalla.

Mainos

Nämä kaksi näyttelijätärtä ovat vain osa niistä lahjakkuuksista, jotka on koottu Alone at Night -elokuvaan, jonka aiempi nimi oli 18 & Over.

Paris Hiltonin ja Pamela Andersonin lisäksi mukana ovat Pretty Little Liarsin Ashley Benson, Wednesdayn Luis Guzmán, Extractionin Lindsey Pelas, Lords of Dogtownin John Robinson, Huracánin Cassius Corrigan, Baby Driverin Sky Ferreira, malli Winnie Harlow, muusikko G-Eazy ja räppäri A$AP Nast. Mukana ovat myös sosiaalisen median vaikuttajat Twan Kuyper, Steven Spence, Cheyrelle Fontenette, Shannon Hamilton ja Clara McGregor.

Jimmy Giannopoulos ohjaa Alone at Nightin ja kirjoitti käsikirjoituksen yhdessä Diomedes Raul Bermudezin kanssa.

Alone at Nightin pääosassa Ashley Benson näyttelee Vickyä, nuorta naista, joka on juuri kokenut eron ja etsii pakopaikkaa. Hän päätyy ystävänsä syrjäiseen mökkiin metsässä, jossa hän jatkaa alusvaatemallia seuraajilleen 18 & Over -verkkosivustolla, joka on vain aikuisille tarkoitettu suoratoistosivusto. Asiat saavat kuitenkin käänteen, kun mökistä katkeaa sähköt ja Vicky joutuu kohtaamaan sorkkaraudan heiluttavan maskeeraajan.

– Leikitellen suosikkini B-kauhun nostalgialla. Teimme todella pelottavan ja hauskan elokuvan. Vaikka eristäytymisen ja pakkomielteen teemat ovat yhtä vanhoja kuin aika, kulttuuri luo aina uusia tapoja ilmentää niitä, elokuvan ohjaaja Jimmy Giannopoulos kertoi Deadlinelle.

Hilton esiintyy ensimmäistä kertaa pitkässä elokuvassa sitten vuoden 2008 Repo! The Genetic Opera -elokuvan. Hänen muihin näyttelijätöihinsä lukeutuvat muun muassa House of Waxin uusintaversio, Snakes on a Plane, National Lampoon’s Pledge This! ja jaksoja sarjoista kuten The O.C., Veronica Mars ja Supernatural.

Pamela Anderson tunnetaan parhaiten C.J. Parkerin roolista alkuperäisessä Baywatch-sarjassa. Hän esitti roolinsa lyhyesti uudelleen vuoden 2017 Baywatch-elokuvassa.

Andersonia esitti hiljattain myös Lily James Pam & Tommy -minisarjassa.

Alone at Night ilmestyy sekä elokuvateattereihin että PVOD-palveluun 20. tammikuuta 2023.

Mainos