PC:n sikolättirässintä Spintires saapuu lokakuussa konsoleille ja kulkee nyt nimellä MudRunner

Mainos

Poikkeuksellinen Spintires-ajosimulaattori on ainutlaatuinen mutaselviytymiskokemus, sillä se vie pelaajan äärimmäisiin olosuhteisiin epätavallisilla kulkuneuvoilla. PC:lle vuonna 2014 julkaistu peli tunnetaan pian konsoleilla MudRunner -nimellä.

Spintires: MudRunner on menestyneen indiejulkaisun entisestään paranneltu ja täydellisempi versio. Spintires: MudRunner asettaa pelaajan kuljettajan penkille ja haastaa ottamaan hallintaan uskomattomat maastokulkuneuvot matkalla halki Siperian armottoman maaston.

Uutena ominaisuutena tulee niin sanottu hiekkalaatikkokartta, joka lisää vapaata tutkimista mukaan pelin aiempien viiden peliympäristön lisäksi. Tämän lisäksi pelin graafinen ilme on saanut kohennuksen. Mukaan on tullut täysin uusi haastepelitila yhdeksällä uudella kartalla sekä 13 uutta kulkuneuvoa.

Mainos

Pelin ytimessä ovat 19 erilaista maastoajoneuvoa, joista jokaisella on yksilölliset ominaisuudet ja kiinnitettävät lisälaitteet. Peli haastaa erilaisiin tehtäviin äärimmäisissä olosuhteissa. Kokonaisuus täydentyy realistisilla vuorokaudenajan vaihteluilla sekä aidolla fysiikanmallinnuksella, joka huomioi mudan, veden ja muut elementit aidontuntuisesti sekä maastossa että kulkuneuvoissa. Yksinpelin lisäksi Spintires: MudRunner sisältää jopa neljän pelaajan yhteistyötilan verkkomoninpelissä.

Spintires: MudRunner julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 31. lokakuuta.

Mainos
Edellinen artikkeliKnack 2 -arvostelu – Laadukas tasoloikkatoiminta, joka kestää useamman läpipeluun
Seuraava artikkeliGoing in Style -Blu-ray-arvostelu – Papparaiset pankkiryöstäjinä