Peaky Blinders: The King’s Ransom vie pelaajat tv-sarjan maisemiin – kirjaimellisesti

Mainos
Peaky Blinders: The King’s Ransom ilmestyy ensi vuonna 9. maaliskuuta Quest 2:lle ja Picolle.

Julkaistuaan Doctor Who: The Edge of Time:n vuonna 2020, Peaky Blinders: The King’s Ransom on toinen kahdesta VR-projektista, joita Maze Theory kehittää parhaillaan.

Tämä Peaky Blinders -universumiin sijoittuva omaperäinen tapaus saapuu VR-visiireille ensi vuoden alussa.

Mainos

Pelikokemuksessa pääset liittoutumaan kahden Shelbyn veljeksen kanssa (ääninäyttelijöinä lähdemateriaalin tähdet Cillian Murphy ja Paul Anderson) ja tutkimaan 1920-luvun Birminghamia, jossa on sarjan ikonisia paikkoja. Jauhat läpi tarinan, joka on kehitetty yhteistyössä tv-sarjan luojan ja käsikirjoittajan Steven Knightin kanssa.

Immersiota pienissä yksityiskohdissa

On selvää, että Maze Theory on nähnyt paljon vaivaa vangitakseen sarjan hengen ja antaakseen faneille keinoja tuntea uppoutuvansa sen maailmaan. Voit esimerkiksi ottaa Tommyn sinulle tarjoaman savukkeen ja polttaa sitä keskustelun lomassa ja pitää sitä suussasi haluamallasi tavalla. Aina kun poistat sen suustasi, hahmosi hengittää ulos savupilven. Se on mukava yksityiskohta, joka auttaa sinua tuntemaan, että olet enemmän uppoutunut maailmaan.

Samoin olisi ollut ymmärrettävää, jos peli ei olisi pystynyt hankkimaan oikeuksia Nick Cave and the Bad Seedsin Red Right Hand -nimiseen sarjan tunnusmusiikkiin, mutta se on läsnä ja soi avausjaksossa, kuten odottaa sopii. Se on jälleen kerran hieno yksityiskohta ja osoitus siitä, että Maze Theory on ilmeisen huolellinen sarjan yksityiskohtien ja tapahtumapaikkojen luomisessa.

Edellä mainitussa kuulustelukohtauksessa saat muutaman perusvaihtoehdon tietojen saamiseksi – ampumalla aseella ilmaan tai lyömällä kohdetta päähän – ja kun hän on kertonut sinulle haluamasi tiedot, voit valita, haluatko tappaa vai säästää hänet.

Ehkä myös PSVR2:lle?

Jos tarina on mukaansatempaava ja ehkä haarautuva sekä tarjoaa tyydyttävän yhteyden sarjan universumiin, faneilla saattaa olla jotain vahvaa, johon tarttua.

Peaky Blinders: The King’s Ransom ilmestyy 9. maaliskuuta 2023 Quest 2:lle ja Picolle.

Maze Theory on aiemmin ilmaissut kiinnostuksensa julkaisuun myös PSVR 2:lle, mutta sen suhteen ei olla vielä saatu vahvistusta.

Mainos