Mainos
Grand Theft Auto V on ollut pelkkää hypeä vuodesta 2013 alkaen. Nyt pelaajille kuitenkin riittää, sillä GTA 5 ollaan julkaisemassa uutena pelinä neljättä kertaa eikä kuudennesta ole tietoakaan.

Neljännen, eli PS5- ja XBS-versioiden takana on tietysti raha. Rockstar Games haluaa pitää GTA Online -pelaajat tyytyväisinä uuden sukupolven konsoleillakin, jolloin halukkaille on tarjolla PS4- ja Xbox One -versioiden lisäksi myös päivitetympi versio 60p-kuvanopeudella ja pitemmällä piirtoetäisyydellä. Pelimoottori on kuitenkin PS3-ajalta, joten uuden grafiikan iloja nähdään ainoastaan rankasti modatuissa PC-versioissa (esimerkkikuva alla).

Mainos

Tätä kirjoitettaessaa tuore Grand Theft Auto V and Grand Theft Auto Online – PlayStation Showcase 2021 -traileri on saanut 23 tuhatta yläpeukkua ja jopa 86 tuhatta alapeukkua 1,4 miljoonalta katselijalta. GTA 5:n uudelleenjulkaisu ei siis sytytä pelaajia, jotka odottavat kiivaasti GTA 6 -peliä.

Rockstar Games ilmoitti kuitenkin selkeästi jo muutama vuosi sitten, ettei Trumpin aikakaudella ole mahdollista tehdä uutta GTA-peliä, sillä koko poliittinen kenttä on niin naurettava, ettei siitä saa tehtyä kunnollista satiiria. GTA-pelithän nojaavat tarinaltaan pitkälti Yhdysvaltain poliittisen- ja mediakentän mollaamiseen.

Vasta nyt GTA 6 on kunnolla tuotannossa. Ja koska Rockstar Games tekee pelinsä viimeisen päälle, sopii odottaa GTA 6 -peliä markkinoille aikaisintaan vuosien 2024–2027 välisenä aikana.

Mainos
Edellinen artikkeliMarvelilta tulossa kaksi uutta nimetöntä elokuvaa 2024
Seuraava artikkeliMission: Impossible 7 saatiin kuvattua etuajassa