Mainos
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom on ollut saatavilla viikonlopun yli, ja pelaajat ovat jo jakaneet mielikuvituksellisia rakennelmia, jotka on rakennettu sen luomistyökalujen avulla.

Jatko-osan keskeisen mekaniikan avulla pelaajat voivat sulauttaa esineitä yhteen luodakseen käytännössä mitä tahansa ajoneuvoista uusiin aseisiin, suojiin tai ammuksiin.

Pelaajat voivat esimerkiksi rakentaa veneen käyttämällä lähistöllä olevien puiden kaadettuja runkoja ja mekaanista tuuletinta.

Mainos

Odotetusti Tears of the Kingdomin ensimmäisissä osissa pelaajat ovat jo keksineet joitakin hupaisia rakennelmia:

[TotK] Ganondorf won’t know what hit him
by u/DasMatt in zelda

Yksi alkupelissä suosituksi osoittautunut yhdistelmä on se, että voit sulauttaa kilpiisi miinakärryn ja käyttää kilven surffauskykyä, jolloin peli muuttuu käytännössä Zelda-Tony Hawkiksi.

[TotK] Shield surfing has now reached new heights using fuse!
by u/Plastered_Crab in zelda

Yksi Tears of the Kingdomin suosituimmista mekanismeista pelin alkupuolella ovat Korokit.

Nämä pikkuruiset olennot haastavat pelaajat auttamaan heitä yhdistämään heidät kadonneiden ystäviensä kanssa kaikin tarvittavin keinoin – ja juuri niin jotkut pelaajat ovatkin tehneet.

Ja jos jotain voi rakentaa, niin pitäähän sitä lerssi saada tehtyä:

The Legend of Zelda: Breath of the Wildin odotettu Switch-jatko-osa julkaistiin vuosien viivästysten jälkeen 12. toukokuuta.

Kriitikot ovat ylistäneet peliä kirjoituksissaan. Respawn.fi saa pelistä poikkeuksellisesti fyysisen arviokappaleen, jonka manuaalinen postitus kestää kirjekyyhkyltä sen verran, että arviota sopii odottaa vasta parin viikon kuluttua.

Mainos