Pelattava varhainen Left 4 Dead -prototyyppi ilmestyi verkkoon

Mainos
Valven zombiräiskintäpeli Left 4 Deadin varhainen pelattava prototyyppi julkaistiin verkossa.

Zombie City, joka on Counter-Strike: Source -modi, on nyt pelattavissa, ja netissä on julkaistu kymmeniä videoita modista.

Prototyyppi on hyvin alkeellinen, eikä siinä ole zombeja, vaan pelaajat kohtaavat tekoälyterroristeja, jotka voivat hyökätä pelaajan kimppuun vain lähitaisteluhyökkäyksillä.

Mainos

Modi, joka saatiin pelattavaksi modaaja WolfCl0ckin ansiosta, on viimeisin Counter-Strike-karttojen laajemmasta vuodosta. Kuten PC Gamer huomauttaa, Turtle Rockin perustaja Michael Booth keskusteli modista Left 4 Deadin kommenttiraidalla.

– Sourcea kehitellessämme huomasimme, että muutama meistä hampaisiin asti automaattiaseilla varustautuneena 30 veitsiä heiluttavaa vihollispottia vastaan oli hauskaa. Kun Counter-Strike: Source julkaistiin loppuvuodesta 2004 aloimme kokeilla uusia peliprototyyppejä. Tuohon perusytimeen ’pieni kaveriporukka vastaan laumoittain kynsiviä vihollisia’ palasimme jatkuvasti, ja pian tajusimme, että ’co-op vs. horde -pelissä’ oli valtavasti potentiaalia, Booth valaisi.

Vuonna 2008 julkaistun alkuperäisen Left 4 Deadin kehitti Turtle Rock Studios, joka tuolloin tunnettiin nimellä Valve South. Xbox 360:lle ja PC:lle julkaistussa pelissä pelaajat etenivät kampanjoissa neljän hengen ryhmissä ja kaatoivat satoja zombeja.

Vahvojen arvostelujen jälkeen jatko-osa Left 4 Dead 2 julkaistiin vuonna 2009. Sarja on sen jälkeen ollut pitkälti uinunut.

Pelin takana oleva tiimi, Turtle Rock Studios, kehitti jatkossa Evolvea, moninpeliä, jossa neljä pelaajaa pelasi metsästäjinä yhtä ihmisen ohjaamaa hirviötä vastaan. Peli sai pettymyksenomaiset arvostelut ja pelaajien vastaanoton.

Turtle Rockin viimeisin peli, Back for Blood, julkaistiin vuonna 2021.

Mainos