Mainos

One Night in Karazhan on tähän mennessä neljäs Hearthstone-korttipelin yksinpeliseikkailu. Se esittelee pelaajille 45 uutta korttia, jotka aukeavat pelisisällön läpi pelaamalla ja hahmoluokkahaasteet onnistuneesti suorittamalla.

hearthstone_khar_ivory.0Seikkailu sijoittuu Karazhanin torniin, jossa velho Medivh elää villejä poikamiesvuosiaan railakkaasti juhlien. Medivh järjestää vuosisatojen megapippalot, mutta kun pelaaja saapuu kemuihin, on Medivh itse kadonnut ja torni tavaroineen on alkanut elämään omaa elämäänsä. Pelaajan tulee pelastaa Medivh ja varmistaa, että juhlat alkavat ajallaan – koska näitä kekkereitä ei voi perua!

ONiK julkaistiin neljässä osassa ja hintaa seikkailulle kertyy 18 euroa. Prologi, on ilmainen tiiseri, joka on saatavilla kaikille pelaajille. Pelaajat voivat halutessaan ostaa seikkailun neljässä osassa, jos he vaikkapa kokevat, että kaikille korteille ei ole käyttöä. Järjestys on kuitenkin lukittu ja viimeisenä avautuvat Rogue- ja Druidi-hahmoluokkakortit. Ne kokoelmiinsa haluavat pelaajat, joutuvat niin ikään maksamaan koko huvin. Mukana on 13 pomotaistelua sekä tottakai Heroic-vaikeusaste, jonka kaikki pomot läpäisemällä pelaaja saa itselleen uuden korttitaustan.

Mainos

Seikkailu on itsessään ihan hauskaa ajanvietettä. Huumori nimittäin toimii vaikka mukana olevat saduista tutut elementit eivät World of Warcraftin maailmaan sovikkaan (Lumikki, Punahilkka, Liisa ihmemaassa jne.). Valitettavasti ONiK ei yllä samalle tasolle kuin suorastaan loistava League of Explorers, jonka seikkailu oli huomattavasti yllätyksellisempi ja monipuolisempi.

Aika tulee näyttämään, kuinka merkittävää roolia ONiK:in uniikit kortit tulevat esittämään tulevina kausina, mutta tällä hetkellä tuntuu siltä, että mikään niistä ei tule mullistamaan peliä. Haastetta ei normaalista vaikeusasteesta löydy loppupomoa lukuunottamatta, joka oli ainoa, jota varten jouduin kasaamaan uuden pakan.

1rgafcr

ONiK tarjoilee mukavaa hupia muutamaksi tunniksi, mutta sisältö ei vain ole kovin merkittävää. Mukana on toki muutamia erittäin mielenkiintoisia kortteja, mutta kokonaisuutena ONiK tuntuu hieman laimealta.

Heartstonea paljon pelaavat sen ostavat jokatapauksessa, joten valitettavaa onkin, että ONiK ei kunnolla palkitse niitä, joille se on pakko-ostos.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Hearthstone: One Night in Karazhan
60 %
Edellinen artikkeliLaitearviossa Blue Lola -hifi-kuulokkeet
Seuraava artikkeliNäin hyvältä näyttää remasteroitu Call of Duty: Modern Warfare
Each person who ever was or is or will be has a song. It isn't a song that anybody else wrote. It has its own melody, it has its own words. Very few people get to sing their song. Most of us fear that we cannot do it justice with our voices, or that our words are too foolish or too honest, or too odd. So people live their song instead.
peli-arvostelu-hearthstone-one-night-in-karazhanONiK tarjoilee mukavaa hupia muutamaksi tunniksi, mutta sisältö ei vain ole kovin merkittävää. Mukana on toki muutamia erittäin mielenkiintoisia kortteja, mutta kokonaisuutena ONiK tuntuu hieman laimealta.