Mainos
Infinity Ward on avannut studion Austiniin, Texasiin.

Uusi studio työskentelee Call of Duty -sarjan parissa, rekrytoi työntekijöitä useisiin tehtäviin, kuten UI:n ja suunnittelun tehtäviin.

”Infinity Ward on avannut upouuden studion Austinissa, Texasissa. Studio tulee työskentelemään uusien ja innovatiivisten kokemusten luomisen parissa Call of Duty -pelille ja luomaan uusinta teknologiaa niiden käyttövoimaksi.

Mainos

Studiomme tarjoaa turvallisen, luottamuksellisen ja voimaannuttavan ympäristön, jossa voit vapauttaa luovuutesi ja auttaa tekemään poikkeuksellista”, lukee yhtiön rekrymainoksessa.

Infinity Ward perustettiin vuonna 2002, ja se on Call of Duty -sarjan alkuperäisstudio. Sen pääkonttori sijaitsee Kaliforniassa, ja sillä on toimistot myös Puolassa, Meksikossa ja Austinissa, Texasissa.

Infinity Ward perusti uuden tiimin myös Espanjaan aiemmin tänä vuonna.

Uusi tiimi työskentelee yhdessä Call of Duty: Warzone Mobilea kehittävän Digital Legendsin kanssa studion Barcelonan pääkonttorissa, ja sitä johtaa Riccard Linde, Infinity Wardin taide- ja teknologiajohtaja.

– Rakennamme tämän uuden tiimin, joka hyödyntää uskomattomia kykyjä täällä Espanjassa, keskittyäkseen yksinomaan alan johtavan, seuraavan sukupolven laatutaiteen luomiseen pelisarjaa varten, hän hehkutti.

Activision vahvisti vuonna 2021, että kaikki sen ydinstudiot työskentelevät Call of Duty -pelin parissa muiden hankkeiden ohella.

Infinity Wardin viimeisin julkaisu, Call of Duty Modern Warfare III, julkaistiin aiemmin tässä kuussa.

Mainos