Mainos

Nintendon uudella söpöilyllä on tiukka fokus sisustussuunnittelussa. Valitettavasti tämä tarkoittaa varsinaisen pelin katoamista jonnekin uusien kalusteiden taakse.

Happy Home Designer on suositun Animal Crossing -elämäsimulaation spin-off, jossa pelaaja päästetään sisustamaan valloittavien eläinhahmojen söpöjä koteja. Pelaajan tehtävänä on toimia Nook’s Homes -nimisen sisutuslafkan työntekijänä ja toteuttaa asiakkaiden villejä toiveita (kuten zen-sisustusta). Mitä enemmän pelin animaatioeläimien toiveita toteuttaa, sitä enemmän saa käyttöönsä uusia työkaluja kotien koristeluun. 
 
 
Pelin suurin vahvuus ja suurin ongelma on kiteytettävissä seuraavasti: Happy Home Designer ei sisällä mainittavasti mitään muuta kuin sisustamista. Puuha on varmasti monienkin mieleen, mutta omalla kohdallani homma tuntuu vähän tyhjänpäiväiseltä. Jäinkin vahvasti kaipaamaan Animal Crossin -pääsarjan pelien elämänmenon haistelua kaikkine nyansseineen.  
 
Vaikka interiöörien muokkaaminen tällaista karvaista miestä tylsistyttääkin, ansaitsee Happy Home Designer kuitenkin kiitosta valtavasta tilpehöörivalikoimastaan. Söpö ja karkkimainen meno myös varmasti miellyttää etenkin luovia lapsukaisia, joita haasteellisemmat pelit saattaisivat ahdistaa. 
 
Teknisesti paketti on ihan hyvässä hantissa, eikä grafiikoista, ruudunpäivityksestä tai muustakaan koodiin liittyvistä seikoista löydy ulistavaa. Mielenkiintoisena lisänä peli tuo käyttöönsä Nintendon uudet Amiibo-kortit, joilla voi kutsua tiettyjä eksklusiivisia pelihahmoja omaan maailmaan seikkailemaan. 
 
 
Pientä online-purtavaakin on tarjolla. Omia luomuksiaan voi ladata toisten töllisteltäviksi ja muiden tekeleitä pääsee myös arvioimaan. Hommaa maustetaan välillä myös sisustushaasteilla, joissa kamppaillaan paremmasta kotiblingistä toisten pelaajien kanssa.  
 
Animal Crossing: Happy Home Designerista voi loppukaneettina todeta seuraavasti: peli on ihan ok, jos sisutusleikit ovat juttusi, mutta muut voivat jättää paketin suosiolla hyllyyn. Mitään erityisen pelillistä ei nimittäin ole tarjolla.
Mainos