Mainos

Ellen Pagen ja Willem Dafoen tähdittämä pelitrilleri piinasi ja yllätti pelaajia pari vuotta sitten täysin uudella ja freesillä pelikokemuksella. Nyt saman voi kokea uudelleenmasteroituna PS4:llä.

Peli kertoo nuoresta tytöstä, joka syntyy mystinen voima kintereillään. Voima ei ole paha, mutta sen aikaansaamat asiat saattavat tuntua pelottavilta. Kun elo tytön ja tämän mystisen kumppanin kanssa käy sietämättömäksi, päättävät he antaa tyttärensä CIA:n tiedemiesten testien armoille. Hän kotiutuu laboratorioonsa nopeasti, mutta menettää nuoruutensa pitkäksi venyneiden kokeiden seurauksena.
 
 
Quantic Dream on lisännyt ensimmäistä kertaa syksyllä 2013 julkaistuun interaktiiviseen elokuvaansa PS4-adaptaation myötä suuremman resoluution, paremmat tekstuurit, sulavamman kuvanopeuden (fps) ja enemmän partikkelitehosteita. Muilta osin seikkailu on tietysti se sama, joka silloin muutama vuosi sitten pelaajia ravisteli.
 
Tarinallisena uutuutena tarjoillaan myös Directors Cut -muotoinen tarina, joka muuttaa aikajanan kronologiseksi. Tämä antaa hahmoista ja tapahtumista hieman yhtenäisemmän kokonaiskuvan, kun tarina kulkee lapsuudesta aikuisuuteen.
 

Ellen Pagen kuuluisa suihkukohtaus modifioitiin aikoinaan auki. PS4-versiossa nähdään kuitenkin sensuroitu alkuperäisversio.
 
Beyond: Two Souls on edelleen vaikuttava peli. Sen läpipeluu ei ole mikään Super Mario, jota runnotaan sormet verillä ja vatsamakkarat hiessä. Beyond: Two Souls pelautuu läpi lähes itsessään, mutta sen tarina on niin väkevä, että pelin päätyttyä Ellen Pagen esittämää hahmoa tulee jopa ikävä.
Mainos