Mainos

Maksa tästä se 90 euroa ja saa futuristinen pökäle kaupan päälle!” Näin kertovat nettikommentit Infinite Warfaren ja Modern Warfare:n myyntikoukusta, mutta minkälainen se Modern Warfare 1:n remasterointi on – kannattaako sen saamiseksi maksaa lähes satku?

Vastaus on selvä: kannattaa. Vaikka MW1:n remasterointi ei varsinaisesti tuo mukanaan uusia ja mullistavia juttuja, tuo se yhden parhaista fps-räiskinnöistä nykyiselle konsolipolvelle. Samaan syssyyn kuuluva Infinite Warfare on jotain täysin erilaista, joten kombo on mitä loistavin.

Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered_20161023001839

Mainos

Jonnet ei muista, mutta Modern Warfare seuraa amerikkalaiseliittijoukon erikoistehtävää Lähi-Idässä ja Venäjän tuntumassa. Spesiaalikeissinä on napata julma sotaherra, joka uhkaa länsimaiden hyvinvointia. Operaatio on haastava ja yksi pelisarjan ikimuistoisimmista.

Call of Duty 4: Modern Warfare -remasterointi on uudelleenlämmittelyä parhaimmillaan. Ja mikä parasta, se todella on kokonainen oma pelinsä, eikä puolikas grafiikkademo. Moninpeli, trophyt ja tarina arcade-muotoineen on mukana.

Pelin visuaalisuus on tätä päivää, eli erittäin näyttävää. Ei se tietenkään mehustele yhtä hienoilla yksityiskohdilla kuin Infinite Warfare, mutta se näyttää huomattavasti paremmalta kuin ensimmäiset PS4:lle julkaistut Call of Dutyt.

Tämä headshotti on yksi pelin vaikeimmista laukauksista.
Tämä headshotti on yksi pelin vaikeimmista laukauksista.

Moninpeli on tuttua kauraa, jossa vain älyttömimmät ohjaimenraiskaajat pärjäävät. Säntäilyä, ryntäilyä ja odottamattomia headshotteja paukutellaan menemään hyperaktiivisissa viiden minuutin mittaisissa matseissa. Meininki on kuitenkin inhimillisempää kuin emopelissään, Infinite Warfaressa, jossa alkavastaajat eivät pärjää alkuunkaan.

Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered_20161030232400

Modern Warfare Remastered on mahtava muisto menneestä uusilla kuorilla, joka pitäisi viimeistään nyt sotia läpi, mikäli se on aikaisemmin missattu. …ja mikä parasta, kaikki tämä on koettavissa myös 4K:na PS4 Pro:lla.

Mainos