Mainos
Call of Duty: Ghosts on saamassa viisi ladattavaa lisäsisältöpakettia, joista ensimmäinen kantaa nimeä Onslaught
 
Onslaught tuo mukanaan kaksi tarinamoninpeliä, joissa neljä pelaajaa voi yhdessä taistella avaruusolentoja vastaan. Extinction-tarinat ovat lyhyitä avaruusolentojen loputtomia hyökkäysjaksoja, joiden meno on kuitenkin ihan hauskaa ja eteenkin viihdyttävää. Moninpeliseuraa näihin löytyy kuitenkin normi Team Deadmatchia paljon vähemmän.
 
 
Onslaught tuo mukanaan myös pari uutta tussaria ja neljä uutta moninpelikarttaa. Hauskin uusista kartoista on ehdottomasti San Franciscon satamaan sijoittuva Bayview-mappi, jossa matkamuistomyymälät pirstoutuvat adhd-mäiskeen tiimellyksessä. Muut kartat ovat samaa yhdentekevää huttua jo peruskarttojen kanssa. Areenat ovat pieniä, joten ne käyvät hyvin tutuksi jo parilla pelikerralla.
 
Uudistukset ja uudet herkut ovat nimellisiä, mutta addiktoitunut CoDittaja saa taatusti viihdykettä koko 15 euron arvosta.
 
 
Toinen, uusi lisäpaketti kulkee nimellä Devastation. Se tuo mukanaan myös uuden aseen ja neljä moninpelikarttaa. Poikkeuksena ensimmäisen Extinction-moden Jason Voorhees -vierailulle, toisessa osassa nähdään legendaarinen avaruustappaja Predator.
Mainos
Edellinen artikkeliBlu-ray-arvostelu: Oldboy
Seuraava artikkeliNyt haetaan huonointa leffaa – kerro häpeilemättä mielipiteesi
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.