Mainos

15 vuotta sitten päivänvalonsa PlayStationilla nähnyt Dragon Quest VII saapui Nintendo 3DS:lle koreilemaan kolmiulotteisena.

Kymmeniä miljoonia kappaleita myynyt Dragon Quest -pelisarja on yksi suosituimmista japanilaisista roolipelisarjoista. Pelisarja on kokenut kovia eri yhtiöiden ristitulessa ja lepää nyt turvallisesti Square Enixin kaukalossa.

dragon-quest-x-wiiu-tgs

Mainos

Lyhyesti; peli seuraa poikaa, joka sotkeutuu saarellaan koko maailman kohtaloa muuttavaan käänteeseen.

Pelissä kikkaillaan suurella saarella, availlaan arkkuja ja neuvotellaan intensiivisesti japanilaisten roolipelin tyyliin. Mikään ei ole vuosien saatossa muuttunut.

dq12-noscale

3DS-painos on modernisoitunut hitusen niin grafiikoiltaan kuin ruudunpäivitykseltäänkin. Peli soljuu sulavasti ja toimii kontrolleiltaan täysin viiveittä. Muilta osin peli on täydellinen toisinto PS1-hitistä.

Mikäli peli on kaluttu aikoinaan yli sadan tunnin voimin loppuun, ei uusioversio tarjoile mitään uutta houkuttimeksi. Muille JRPG:n ystäville se on kiehtova satu, joka kannattaa nielaista hyvin pureskeltuna.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past
77 %
Edellinen artikkeliRockstar Games jatkaa härnäämistä – uusi kuva länkkäripeliuutuudesta julki
Seuraava artikkeliNyt se vahvistui – Red Dead Redemption 2 saapuu vuoden kuluttua
peliarvostelu-dragon-quest-vii-fragments-of-the-forgotten-pastMikäli peli on kaluttu aikoinaan yli sadan tunnin voimin loppuun, ei 3DS:n uusioversio tarjoile mitään uutta houkuttimeksi. Muille JRPG:n ystäville se on kiehtova satu, joka kannattaa nielaista hyvin pureskeltuna.