Mainos

Here They Lie on katseesta kuvattu kävelysimulaattori valvepainajaista muistuttavassa, synkässä maailmassa, joka on täynnä ahdistavia olentoja, jossa pimeimpien nurkkien tutkiminen ei todellakaan ole suositeltavaa kenellekään.

Here They Lie on pakko-ostos kaikille kauhupelien faneille. Se hyödyntää VR-pelaamisen mahdollistamaa tunnelmaa todella hyvin. Vaikka pelattavaa ei ole tuntikaupalla, on pelaajan tekemillä valinnoilla merkitystä. Rohkeuden kerääminen pelissä edetäkseen vaati todellista itsetsemppiä.

Plussaa myös VR-pahoinvointia helpottavista asetuksista, nyt kaikki voivat uusia pelituolinsa päälikankaat peliä pelattuaan.

Mainos

Here They Lie on kerrassaan karmiva VR-kokemus ja on pakko myöntää, että en pystynyt pelaamaan peliä läpi. VR-kypärä päässä ja todella karmivat 3D-soundit kuulokkeista olivat yksinkertaisesti liikaa psyykkeelleni. Pimeyteen tuijottaessa, on pakkoa empiä, kannattaako taskulamppua nostaa lainkaan vai tyytyä yksinkertaisesti ottamaan VR-lasit pois päästä.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Here They Lie
75 %
Edellinen artikkeliEnsimmäisen turkulaisen pitkän elokuvan kuvaukset alkavat Turussa – pääroolissa uuden Texas Chainsaw Massacre -elokuvan tähti
Seuraava artikkeliBlu-ray-arvostelu: Keanu
Each person who ever was or is or will be has a song. It isn't a song that anybody else wrote. It has its own melody, it has its own words. Very few people get to sing their song. Most of us fear that we cannot do it justice with our voices, or that our words are too foolish or too honest, or too odd. So people live their song instead.
peliarvostelu-here-they-lieVR-valvepainajainen, joka voi varmasti aiheuttaa unettomuutta ja pelkotiloja heikkohermoisille.