Mainos

Nimihirviö Disneyn ja SquareEnixin koneistosta tarjoilee sillisalaatillisen täynnä jämäpaloja jotka kai jotenkin täyttää jotain Kingdom Hearts -nälkäisiä.

Kingd0m Heart$ II.8 Final Chapt€R proloogi on rahastuksen karvasta makua täynnä. Peli sisältää 3 eri ”peliä”. Yhden ollessa 3DS-pelistä HD-versio, yhden ollessa lyhyehkö episodi ja yhden ollessa pelkkä video.

Mainos

Yritin tosissani pelata sitä 3DS Glorified Dew Drop #SleeplessInSeattle (*sarkasmikyltti*) -pelin HD-konversiota. 3D-tehoste pois, pikseleiden venytys tv-formaattiin ja avot! Ymmärrän kyllä,  että käsikonsolilla peli on vaikuttanut siistiltä. Kuitenkin isolle ruudulle vietynä peli on hyvin ontto. Isoja alueita tyhjää täynnä (missä kaikki ovat?) , animaatioiden näyttelijäjäykkyys, päämäärättömyys (välianimaatiot kertoo ”suunnan”, kartta ei), jne. Lisäksi pökäle tuppaa tutoriaaleja ja systeemejä kehiin sellaista tahtia että… Eiiiiii. Ei pysty enää.

Raivostuttavaa tässä on se, että tarinat kuuluvat kaanonin ja ne ovat faneille pakkokauraa täyshintaisen pelin ryydittämänä. Yök. Pidin suuresti Kingdom Hearts 1 ja –2 -peleistä, sekä odotan osaa 3, mutta ei tätä välijätettä vaan huvita pelata.

Peli selittää tarinallisesti maailmojen tyhjyyden, eli 3DS:n laitteistorajat. Yleisesti tarina on ihan ok. Hymyilytti heti ekassa maailmassa kohdatessa World Ends In You -pelin hahmoja. Viittaukset ja nostalgia toimii.

Tämä 3DS HD -konversio on kuitenkin se liha tässä kalkkunankoivessa, ja jos se ei maistu, niin ei kyllä kannata noista muistakaan olla innostunut. Ei täyshintaisen pelin arvoisia. Ei jatkoon.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue
9 %
Edellinen artikkeliPeliarvostelu: Tales of Berseria
Seuraava artikkeliNämä pelit julkaistaan tällä viikolla (20.–26.2.)
Taide – Media – Teknologia. Elokuva ja pelit, koska niissä yhdistyvät taide ja teknologia. Teatteri, koska on tehnyt sitä aina. Impro, koska ei tarvitse muistaa vuorosanoja. Musiikki, koska se on henkireikä. Kirjat, koska aina voi oppia jotain lisää. Liikaa siistejä juttuja, liian vähän aikaa ja uteliaisuus pitää aina nälkäisenä.
peliarvostelu-kingdom-hearts-hd-2-8-final-chapter-prologuePienistä yksityiskohdista pari pinnaa, mut kokonaisuutena niin huono rahastusyritys, että parempi vaan kun jää hyllylle makoilemaan. Rahat voi säästää vaikka tulevaan Kingdom Hearts 3 -peliin. Fanit lukekoot tämän pökäleen stoorien synopksikset muualta.