Mainos
Menestyneet LEGO®-toimintapelit ovat tehneet klassisista leikkikaluista maailmanluokan cooleimpia leluja. Aikaisemmin LEGO-pelit ovat antaneet pelaajan kokeilla uraa Star Wars -tähilaivastossa, Indiana Jonesin saappaissa, sekä Batmanin ja Teräsmiehenkin asuissa. Nyt vuorossa on 150 hahmon Marvel-universumi, joka on niin massiivinen paketti kuin miltä kuulostaakin.
 
Pelin juoni on yksinkertainen. Hopeasurffari epäonnistuu planeettamme tuhoamisessa ja joutuukin katsomaan vierestä kun sen supervoimat omaava lauta pirstaloituu. Marvelin tunnetuimmat superpahikset Dr. Doomin ja Lokin voimin lyövät päänsä yhteen ja lähtevät metsästämään palasia, saadakseen katalat aatoksensa toteen. Heitä vastaan käyvät lähes kaikki Marvelin supersankarit Ryhmä X:stä Kostajiin ja Ihmenelosiin. Taistelu aloitetaan Iron Manin, Hämähäkkimiehen ja Hulkin yhteistyönä, josta silvontaa jatkaa saumattomasti Ihmenelosten Elastinen ja Kapteeni Amerikka. Ruudulla on koko aijan kaksi tai usemapi hahmoa, joista voi valita mieleisensä.
 
Hiekkamies
 
Kuten aina TT Gamesin LEGO-pelit ovat pelkkää timanttia. LEGO Marvel Super Heroes ei ole poikkeus, vaan jopa parhaimpia koko pelijoukkiosta. Tuttuja, ja niin siistejä sarjakuvahahmoja on niin tajuttoman paljon, että oman suosikin valitseminen rasittaa jo aivoja. Kaikilla haluasi pelata pelkästään, mutta valinnanvapaus on liian suuri.
 
Ryhmäkuva
 
Pelialueena toimii vapaastitutkittava New York, joka on massiivisen kokoinen. Se on pullollaan haastetehtäviä, mutta pelissä on myös päätarina ja sen omat tehtävät. Pelaaja voi siis valita mitä haluaa kulloinkin suorittaa, vai haluaako vain häröillä LEGO New Yorkissa.
 
Iron
 
Parhaimmillaan LEGO Marvel Super Heroes on tietysti kaksinpelinä kaverin kanssa. Tehtävät ratkeavat nopeammin ja meininki on muutenkin kosolti hulvattomampaa. Ainoat ongelmat ovat nykivä ruudunpäivitys ja tappelut siitä, kumpi saa olla ruudun coolein hahmo.
 
Pelin kantava voima on jälleen kerran sen huumori. Kapteeni Amerikan ylipatrioottiset läpät, Hulkin ördäys ja Spider-Manin angsti huvittavat useasti. Itseironia on kohdillaan jokaisen hahmon kanssa pelattaessa.
 
Pelin sisältö on edlleen hack’n slash -tasoloikkaa, mutta se on riittävän vaihtelevaa pysyäkseen mielenkiintoisena. Myös jokaisessa tehtävässä on omat pulmansa, jotka vaativat nokkelaa aivotoimintaa.
 
Jääluolassa
 
Miinusta LEGO Marvel saa häiritsevän kovasta temmosta. Peli etenee kuin se olisi tehty ADHD-tiimillä, ADHD-lapsille. Pelin suvannotkin ovat niin tajutonta tykitystä, että pelissä voi rauhoittua ainoastaan pistämällä sen pauselle.
 
Toinen negaatio tulee välillä liiankin rajuista aivopähkinöistä. Joissain kentissä voi joutua purkamaan, rakentamaan ja käyttämään supervoimia aivan liian teknisesti ja vaivalloisesti, voidakseen edetä. Tämän jälkeen taas silvotaan ja vastassa voi olla heti sen jälkeen yhtä vaikea haaste.
 
Vaikka grafiikka on pääosin näyttävää, vaikuttaa se huonolla tavalla piirtoetäisyyksiin. Vapaasti kadulla liikuttaessa siviilejä ja objekteja saattaa ilmestyä tyhjästä aivan pelaajan nenän eteen. Tämä on sekä häiritsevää, että "friikahtavaa".
 
Hiekkamies
 
LEGO Marvel Super Heroes on kenties kovin supersankaricoctail tähän asti. Se on toimiva hiekkalaatikkopeli, joka sopii Rockstarin ja Rocksteadyn peleistä poiketen lapsillekin. LEGO Marvel on todella kova viihdepaketti, lukuisilla hahmoillaan ja tehtävillään.
Mainos