Mainos

Moninpeli kulkee mukana – mutta onko siinä sitten järkeä?

Mario Party -pelisarjan tärkein ja hauskin juttu on moninpeli kavereiden kanssa samalla sohvalla. Tunnelma on katossa kun oma kaveriporukka väsäilee menemään kiivasta kilvoittelua kalja- tai sokeripäissään.

Mainos

Star Rush tuo Mario Party -riemuttelun nyt 3DS-käsikonsolille, joka ei pakota pelaajia ostamaan neljää kopiota pelistä, vaan riittää että yksi joukosta omistaa pelin. Loput voivat ladata netistä pelin tiedostot, jotka toimivat kunhan joukossa on yksi maksettu kopio. Kuulostaa täydelliseltä. Mutta valitettavasti vain teoriassa.

Onko oikeasti edes mahdollista saada neljää kolmedeeässää samaan huoneeseen? Neljä kaverusta kyllä saa, mutta tässä tilanteessa saman asian ajaa jo WiiU ja mikä tahansa vanha Mario Party. Star Rushin tarve jää siis ihan käytännön tasolla kysymysmerkiksi. Etenkin kun osa Star Rushin pikkupeleistä on todella huonoja – ei kaikki, mutta Balloon Rush ja Challenge Tower ainakin ovat luokattomimmasta päästä.

Star Rush ei jaksa viihdyttää myöskään yksin pelaavaa. Pelit kokeilee läpi nopeasti, mutta niiden parissa ei yksin jaksa viihtyä pitkään. Pelattavaa on paljon, mutta 3DS:n Mario Party on valitettavasti välttävä kokeilu. Ihan kiva idea, mutta huippupelien massassa hyvin mitäänsanomaton paketti.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Mario Party: Star Rush
50 %
Edellinen artikkeliBlu-ray-arvostelu: Lemmikkien salainen elämä
Seuraava artikkeliLaitearvostelu: SanDisk SSD Plus -sisäinen kiintolevyasema
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.
peliarvostelu-mario-party-star-rush-3dsMario Party: Star Rush on harmillisen tylsä moninpeli monelle käsikonsolille. Valitettavasti näiden paikka on yhden konsolin voimin yhdessä partyhuoneessa.