Mainos

Neljänneshuntti pääpelin kylkeen ja saat pelattavaksi nipun klassikkohahmoja ja pari Hollywood-kusipäätä.

Mortal Kombat X:n kausipassi kantaa seksikästä Kombat Pack -nimeä ja tuo mukanaan yhteensä neljä erilaista pakettia.

Ensimmäinen niistä on Ultimate Horror Pack, jonka vetonaulana toimii Perjantai 13. -kauhuleffoista tuttu Jason Voorhees. Muita bonuksia tulee lähinnä kolmen muun hahmon kauhuasusteiden muodossa. Reptilea somistavat Kraken-juomut, Mileenaa vampyyrikuosi ja Ermacia faaraokledjut.

Mainos

Koko kauhupakkauksen pointti on kuitenkin Jason ja hänen erikoisliikkeensä, jotka onneksi ovat kaikki laakista auki. Fatalityssa ja Jasonin esiintulossa on käytetty Perjantai 13. -elokuvista tuttuja musiikkeja ja äänitehosteita, joten tunnelma on paljon kauhumaisempi, kuin Mortal Kombat -tyylisempi. Ratkaisu ja toteutus on onnistunut. Jasonina pelaaminen todella tuntuu hieman tyydyttävämmältä kuin vaikka Liu Kangin verskoissa.

Hieman alle kymppi pelkästä Jasonista ja kolmesta skinistä tuntuu kaluksi isolta summalta, mutta toisaalta, joku laittaa sen röökiin, toinen kaljaan, miksei siis Jasoniinkin?

Toisessa aallossa julkaistu Tanya ja muutamat eri vaatevaihtoehdot muilla perushahmoilla eivät paljon mieltä miellytä. Tanya edusti itseään ensi kerran Motal Kombat 4:ssä, joten vanhojen MK-pelien fanit tietysti saattavat neidosta huumaa ottaakin. Allekirjoittaneelle Mortal Kombat 4 ei kuitenkaan ollut mikään suosikki, joten kankealta tuntuva Tanya on hahmona selvästi tähän mennessä julkaistuista lisähahmoista tylsin.

Kaikkein kiinnostavin lisäukko puolestaan saapui peliin heinäkuun alussa. Tappajien tappaja, Predator rastaletteineen onkin jokaiselle nostalgian ystävälle pakkohankinta. Hahmon kylkiäisenä mukaan tulee myös Arnold Schwarzeneggerin kollega, Carl Weathers, joka on istutettu Jaxin ruhoon. Valitettavasti Kaarlolla ei ole omia liikkeeitä, mutta onneksi ulkonäkö on sentään täysin identtinen.

Jax-modifikaation lisäksi Scorpion sai infrapuna-asun, joka tietysti on tuttu Predatorin perspektiivistä, mutta muuten siinä ei ole järjen hiventäkään. Onneksi Scorpion sai myös normaalimman Kold War -puvun, jossa industriaaliaika hehkuu vastenmielisenä.

Predatorillakin on kolme taistelumuotoa. Kahteen niistä kuuluu naamari, mutta yhdessä pelaaja saa "tussunaaman" sellaisenaan kontrolloitavaksi. Erikoisliikkeet ovat tuttuja elokuvista mm. Itsetuhopommin, näkymättömyyden ja laserammusten muodossa. Predator on ehdottomasti koko Mortal Kombat X -pelin siistein hahmo, vaikkei varsinaisesti Mortal Kombat -brändiin kuulukaan.

Tämä arvostelu jatkuu, kun kausipassisisältöä julkistetaan lisää…

Mainos