Mainos

Nahkakääre ylle, bensahana auki ja tarmakille – moottoripyöräsimulaattori sudittaa uudella painoksellaan.

MotoGP-pelisarja on edennyt teknisesti jo niin hiottuihin yksityiskohtiin, että jopa ammattikuskit käyttävät sitä hyötytyökalunaan. Ohjattavuus on piirun tarkkaan realistinen, ratojen leveyksiä ja korkeuseroja myöten. MotoGP onkin siis helposti prätkäpelien Assetto Corsa tai Project CARS.
 
 
Tämän vuotinen painos ei hirmuisesti eroa viime vuotisesta, mutta joitain uudistuksia toki mahtuu mukaan. Selvintä itsestäänselvyyttä on tietysti päivittynyt grafiikka. Peli on saanut lisää kasvillisuutta ja kunnollisen sadekelinkin. Prätkien tarrat ovat viimeisimpiä ja kuskit ajan tasalla.
 
Tällä kertaa myös mukauttaminen on viety pitemmälle. Pelaaja voi nyt luoda omalla logolla varustetun tallin, jonka voi luonnollisesti värittää vaikkapa sinapinkeltaiseksi ja nimetä ulosteen mukaan. Mutta kukapa nyt kuitenkaan sellaista haluaise tehdä?
 
 
Muita uudistuksia on mm. kauden 2014 tärkeimmät käänteet täydellisenä toisintona ja historiikkihaaste, jossa pelaaja pääsee elämään uudelleen MotoGP:n historian tärkeimpiä hetkiä – ajanmukaisilla fillareilla tietysti. Mukana on myös täysin uusi kisamuoto Beat The Time, jossa pelaajan tulee päihittää ennalta-asetettu aikaennätys, tietyllä pyörällä ja radalla.
 
 
MotoGP 2015 on erinomainen simulaattori ratamoottoripyörähulluille tai heille, jotka harrastavat itse lajia tai sen alalajia. Viihdyttävään arcade-kruisailuun MotoGP ei ole tehty, joten Need for Speed – tai Driveclub-fanien kannattaa pitäytyä pelistä kaukana.
 
Kermana kakun päällä ovat replay-uusinnat ja aina hauska valokuvamoodi.
Mainos
Edellinen artikkeliLukijat kertovat: Tämä on terminator-malleista pelottavin
Seuraava artikkeliNyt meni nappiin – 16 käsittämätöntä järjestelyonnistumista
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.