Mainos

Playstation VR World on viiden pelin kokoelma, jonka tarkoitus on esitellä VR-pelaamista. Paperilla se tarjoaa jotain kaikille.

Mukana oleva London Heist, on kuin Guy Ritchien kirjoittama brittigangsteritarina petoksesta. Ocean Descent on passiivinen esittelypeli, jossa pelaaja vain kököttää sukellushäkissä, joka hiljalleen laskeutuu kohti meren syvyyksiä. Danger Ball on taas kuin legendaarinen Pong 3D:nä. Scavenger’s Odyssey on VR-pahaoloa pahimmillaan avaruuslentelyn muodossa ja VR Luge asettaa pelaajan virtuaalisen laudan päälle, kiitämään alas erilaisia mäkiä.

Mainos

Hauskaa hetken

VR Worlds on kinkkinen paketti. London Heist on todella loistava räimepätkä ja Ocean Descent on taas huiman kaunis VR-kokemus. Danger Ball ajaa tarkoituksensa, joskin pallon päällä puskeminen käy raskaaksi tovin pelaamisen jälkeen. VR Luge on hauskaa kerran tai kaksi, mutta pidempään se ei jaksa viihdyttää ja makuuasentoa vaativa pelaaminen saattaa aiheuttaa omia ongelmia. Scavenger’s Odyssey taas on niin huonosti teknisesti toteutettu, että sen aiheuttama VR-pahoinvointi on sanoin kuivailemattoman kamalaa, eikä peliä edes kannata periaatteessa koittaa, pyöri vaikka ympyrää muutama minuutti, niin saat saman kokemuksen.

Demopaketti isolla hintalapulla

Neljä viidestä sopivat siis täydellisesti viihdyttämään vaikkapa kavereita, jotka eivät ole vielä päässeet kokeilemaan pelaamisen mullistavaa virtuaalitodellisuutta, ja ovatpa ne kenelle tahansa kokemuksen arvoisia. Ilmaisena demona paketti saisi miltei täydet pisteet, mitä nyt SO laskee pointseja, mutta tällä hetkellä yli 40 €uron hintalappu on tästä paketista on suorastaan naurettavaa. Vastaavia paketteja on jaettu niin Wii:n kuin Wii U:nkin mukana ilmaiseksi ja olipa Nintendo Landissa ja Wii Sportsissa huomattavasti enemmän peluuarvoa mukana.

Tämä on todellinen sääli, sillä London Heist ja Ocean Descent ovat todella upeita VR-kokemuksia suppeasta sisällöstä huolimatta ja niiden takia pakettia on suositeltava, vaikka hinta-laatusuhde ei näistä VR-kokemuksista huolimatta tällä hetkellä kohtaakkaan.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Playstation VR Worlds
40 %
Edellinen artikkeliPeliarvostelu: Final Fantasy XV
Seuraava artikkeliPeliarvostelu: Hearthstone: Mean Streets of Gadgetzan
Each person who ever was or is or will be has a song. It isn't a song that anybody else wrote. It has its own melody, it has its own words. Very few people get to sing their song. Most of us fear that we cannot do it justice with our voices, or that our words are too foolish or too honest, or too odd. So people live their song instead.
peliarvostelu-playstation-vr-worldsLondon Heist ja Ocean Descent ovat todella upeita VR-kokemuksia suppeasta sisällöstä huolimatta ja niiden takia pakettia on suositeltava, vaikka hinta-laatusuhde ei näistä VR-kokemuksista huolimatta tällä hetkellä kohtaakkaan.