Mainos

RIGS Mechanized Combat League on mechräiskintää tulevaisuuden urheilukentillä, jossa jättiläismäiset robotit ottavat mittaa toisistaan melkoperinteisissä moninpelimuodoissa.

Peli on näyttävä ja vakuuttava VR-kokemus, joka ei säästele pahaa oloa ja puskee adrenaliinin pintaan hyvinkin nopeasti.

Mainos

Pelattavuus ja kontrollit ovat todella kohdallaan, mutta kaikesta huolimatta pelistä puuttuu se jokin. RIGS Mechanized Combat League on ehdottomasti ensimmäisten VR-pelien parhaimmistoa, mutta kalpenee esimerkiksi EVE Valkyrielle mennen tullen.

Laattavaroitus on voimassa ja onneksi pelistä voi eniten vatsan pohjaa pyörittävät efektit laittaa jäähylle odottamaan, että välikorva tottuu VR-ryöpytykseen.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
RIGS Mechanized Combat League
70 %
Edellinen artikkeliPeliarvostelu: Until Dawn: Rush of Blood
Seuraava artikkeliVievätkö kotivideosi liikaa tilaa? SanDisk esittelee teran suuruisen SD-kortin
Each person who ever was or is or will be has a song. It isn't a song that anybody else wrote. It has its own melody, it has its own words. Very few people get to sing their song. Most of us fear that we cannot do it justice with our voices, or that our words are too foolish or too honest, or too odd. So people live their song instead.
peliarvostelu-rigs-mechanized-combat-leagueMechräiskintää tulevaisuuden urheilukentillä, jossa jättiläismäiset robotit ottavat mittaa toisistaan melkoperinteisissä moninpelimuodoissa.