Mainos
Soittakaa Paranoid! Android!
 
Lupaavin idea ikinä: kytke oma rakas kitara Pleikkariin ja soita biisejä, kunnes osaat ne täydellisesti. Hyvä idea, mutta perkele ja hurraa sentään. Alussa meni 2 viikkoa (30min soittoa, loppuaika palautumista), että pääsi eroon viiveestä kitaran ja telkkarin välillä. Tämän jälkeen johtohelvetille löytyi ohjeistus (paketista) ja päästiiin asian ytimeen alle 15 minuutissa.
 
jammi
 
Rocksmith tarjoaa aivan järkyttävän kattavan alustan soiton opetteluun ihan alkeista, ja jo kokeneemmille se tarjoaa pienen kärsimyksen kautta ihan oikean keinon kehittää soittoaan. Jos minulla olisi ollut tämä työkalu 20 vuotta sitten, olisin voinut oppiakin jotain, mutta hauskaa se on nytkin. Peli ei rankaise turhasta rentoudesta (lue: epätarkkuudesta). Ja vaikka biiseillä ei ole alussa soittamisen kanssa mitään tekemistä, pääsee suhteellisen nopeasti ihan oikean soittamisen makuun.
 
kausi
 
Pikaisesti koluttuna pelistä löytyy aivan tarpeetonta huttua (kitarapelihalli), mutta vastapainona löytyy vapaata jammausta halutulla tyylillä ja rytmillä, teoriaopetusta ja ennen kaikkea loistavien biisien rämpytystä. Ehdoton kyllä, etenkin, jos kohdeyleisö vielä tutustuu soittimeen.
Mainos