Mainos

Uusin SingStar laulattaa pikkujoulubileiden aikana uusilla ja uudehkoilla hittibiiseillä suomeksi ja englanniksi.

Perinteisesti pikkujouluaikaan julkaistu SingStar on saannut odotetusti jatko-osan SuomiBileet-hengessä. Levylle on kerätty 30 kappaletta niin suomalaisilta kuin ulkomaisiltakin artisteilta. Mukaan on saatu kappaleita esimerkiksi Jenni Vartiaiselta, Anna Abreulta, Kasmirilta ja Pharrel Williamsilta.
 
 
SuomiBileiden pelaamisessa hyvien ja huonojen laulajien erottuminen on yritetty tehdä entistä selkeämmäksi. Huonot laulajat saavat pisteitä toki kerättyä helposti, mutta oikeasti hyvien laulajien on mahdollista kerätä pisteitä huonompiin kavereihinsa verrattuna suhteessa enemmän. 
 
Myös laulajien mikkisähläystä on yritetty helpottaa. Pelaaja voi ladata omaan älypuhelimeensa tai esimerkiksi tablettiinsa SingStar Mic -sovelluksen, jonka avulla älyvärkki muuttuu ylimääräiseksi mikrofoniksi. Myös biisilistojen luominen ja suoritusten tallentaminen ja jakaminen somessa ovat uudessa SingStarissa mahdollisia ominaisuuksia.
 
Huonona juttuna mainittakoon edellisten SingStar-biisien importtaamistoiminnon puuttuminen. Vanhoihin SingStar-peleihin pystyi edellisen sukupolven konsoleilla tuomaan toisista SingStar-julkaisuista kappaleita, jolloin uusimmassa versiossa säilyi koko laulukirjasto. PS4-versioon ei voi enää tuoda aikaisempien versioiden kappaleita, mutta PS Networkin oma SingStar-kauppapaikka on toki pullollaan tuoreita veisuja ostettavaksi.
 
 
Peli on ensimäistä kertaa PS4:lle tehty suomibiisejä sisältävä levy. SuomiBileistä on lisäksi oma versionsa myös PS3-laulajille. Viime vuonna vastaava suomijulkaisu keikkui pitkään myydyimpien pelien jokossa ja tältä peliltä lienee odotettavissa sama.
Mainos