Mainos
Viime vuoden parhaaksikin peliksi rankattu Naughty Dogin The Last of Us on saanut tarinallista jatkoa pienen yksinpeli-DLC-paketin avulla. Paketissa nähdään kaksi aikajanaa, jotka molemmat kertovat Ellien vaiheista. Toinen avaa yhden kohtauksen itse päätarinassa ja toinen palaa Ellien varhaisteini-ikään.
 
Ensimmäisessä tarinassa Ellie auttaa tajutonta Joelia, kun tämä pääpelin puolivälissä oli menettää henkensä. Toisessa juonessa neito muistelee menneitä, jolloin hän koki ikimuistoisia ja vaikeita asioita parhaan ystävänsä kanssa.
 
Keskustelu
 
Left Behind on minimaalinen lisäosa, jonka pelattava tarjonta rajautuu kahteen tuntiin. Itse sisältö onkin pääasiassa vain tarinallista jatkoa, elokuvan tavoin. Pelattavana on yksi isompi pulma ja muutama räiskintäkohtaus. Aivonystyröitä ei DLC rasita kuin yhden kerran.
 
Nakuttaja
 
Vaikka Left Behind on graafisesti näyttävä ja tarinallisesti todella diippi, on se 15 euron hintalapullaan pettymys. Vaikka ladattavilta lisäsisällöiltä ei yleisti paljon voikaan odottaa, teki Far Cry 3:n Blood Dragon uudet standardit DLC:n mielettömyydelle. Tällaisenaan Left Behind ei tarjoa riittävästi viihdettä saadakseen hintalaatusuhteen kohdilleen. Sekin on toisaalta kaksipiippuinen juttu. Maksaahan kaksituntinen leffakin 15 euroa uutena, mutta kokonaisia AAA-luokan pelejäkin saa digitaalisena halvemmalla. Todellinen hintalappu olisi pitänyt olla jotain viiden ja kymmenen euron väliltä.
 
Left Behind on hyvää draamaa, mutta ilman sitäkin pärjää.
Mainos
Edellinen artikkeliVOD-arvostelu: Diana
Seuraava artikkeliBlu-ray-arvostelu: Runner Runner
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.