Mainos
PS4 ja Xbox One ovat saaneet ensimmäisen kotimaisen motocross-pelinsä, joka koukuttaa ensi hetkestä alkaen.
 
Trials Fusion on yksinkertainen, sivusta kuvattu trial-motocross-peli, jossa yritetään ajaa pisteestä A, pisteeseen B mahdollisimman nopeasti tai mahdollisimman isoilla pisteillä. Juonta ei ole, mutta joidenkin huhujen mukaan peli sisältää jännittäviä salaisuuksia, jotka vain nokkelimmat voivat selvittää.
 
 
Vaikka pelin idea ei ole uusi, eikä monimutkainen, on RedLynx onnistunut silti kaivamaan jotain uutta ja kiehtovaa genreen. Grafiikka tietysti on eteenkin PS4:llä ja PC:llä todella kaunista ja viimeisteltyä, joka vie visuaalisuutta rakastavat pelaajat taivaaseen. Futuristiset, mutta myös historialliset maisemat ovat yksityiskohtaisia ja hyvin näyttäviä. Tyyli on sama kuin pelisarjan edeltävässä osassa.
 
Äänipuolella prätkien äänet ovat rapeita ja kiihottavia, mutta eteenkin valikkomusiikki alkaa oksettamaan jo ensimmäisen puolen tunnin aikana. Se kun on yksi ja sama biisi, joka silmukoi joka välissä, valikoissa käydessä. Itse ratojen teknobiisit ovat vähemmän ärsyttäviä, mutta nekin huomaa jossain vaiheessa vain hiljentävänsä nolliin.
 
 
Pelikontrollit on hiottu tappiin. Prätkiä ja mönkkäreitä on helppo ohjata, pienen totuttelun jälkeen. Ohjain on ainakin allekirjoittaneen mielestä paras tapa ohjata, jos vaihtoehtona on iPadin koskettelu tai PC:n näppis.

Pelattavaa riittää pääkampanjan ohella haasteissa kavereita vastaan, rikkomalla näiden aikoja tai stunttipisteitä. Kovimmat jätkät vääntävät kuitenkin omat radat itse, monipuolisella, mutta ainakin PS4:llä pirun vaikakäyttöisellä editorilla. Mahdollisuudet editorin kanssa ovat kuitenkin todella suuret.
 
Trials Fusion on loistavaa viihdettä ja hyvään hintaan. Noin 20 euron (PS4) hintalappu on auto- ja prätkäpelien ystävälle sopiva, ja sillä saa addiktoivaa viihdettä toviksi. Mikään ehtymätön seikkailu ei Trials Fusion kuitenkaan ole.
Mainos