Mainos

Until Dawn: Rush of Blood on VR-jatkoa viime vuonna julkaistulle PS4-kauhuhitille, Until Dawnille. Nyt ei olla kuitenkaan mökillä, vaan vuoristoradassa.

Rush of Blood on kertakäyttöräiskintä, jossa pelaaja istuu kummitusjunassa psykopellejä nitistäen. Rush of Blood on pelihalliräiskintintöjen keskikastia, oppikirjaesimerkkinä ja nimensä mukaisesti todellakin rush, sillä huvipuistoajelu on ohi tunnissa.

Mainos

Fiilikseen pääsemistä helpottaa, mikäli pelaaja on pelannut alkuperäisen Until Dawnin. Kauhuelementit eivät jaksa kauaa säikähdyttää ja niihin turtuu nopeasti, sillä tehokeinoja ei oikein ole, ja kauhistelu on kunnon yhden tempun ponitusta.

UDRoB aiheuttaa yllättävän pahan olon tiukimmilla vuoristorataosuuksilla, joten varoitus on paikallaan, ei kauhu,n mutta puklun varalta.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Until Dawn: Rush of Blood
52 %
Edellinen artikkeliPeliarvostelu: WRC 6
Seuraava artikkeliPeliarvostelu: RIGS Mechanized Combat League
Each person who ever was or is or will be has a song. It isn't a song that anybody else wrote. It has its own melody, it has its own words. Very few people get to sing their song. Most of us fear that we cannot do it justice with our voices, or that our words are too foolish or too honest, or too odd. So people live their song instead.
peliarvostelu-until-dawn-rush-of-bloodKertakäyttöräiskintä, jossa pelaaja istuu kummitusjunassa psykopellejä nitistäen.