Mainos
WWE 2K14 on täällä, kaikkine kuuluisine Wrestlemania-taistelijoineen. Kyseessähän on luonnollisesti 30 vuotta Yhdysvaltain televisioissa pyörinyt showpaini, jossa kukaan ei oikeasti saa turpiinsa, vaan kaikki on suurta teatteria. Tästä Jenkit tykkäävät ja onhan se show livenä huikeaa katseltavaa.
 
Nyt 2K Sports on twiikannut edellistä osaansa ja lopputuloksena on entistäkin realistisempi showpainiteatteri, oikeilla hahmoilla ja jopa oikeilla otteluilla.
 
Natalya
 
Peli on kahminut 30-vuotisjuhlan kunniaksi kaikkein ikimuistoisimat WWE-ottelut pelattavaksi historiikkimodeen, jossa pelaaja voi elää suosikkitaistelunsa uudelleen. Lopputuloksia tietysti on vain kahdenlaisia, mutta tunnelma näissä on todella kova.
 
The Rock
 
Pelattavaa löytyy aivan tajuttomasti. Historiikin lisäksi perusotteluja, moninpelejä unohtamatta on holtiton määrä. Nämä eivät luonnollisesti eroa toisistaan juurikaan, mutta väriä voi luoda pintaan säätämällä. Pelissä voikin säätää kaikkea sitä, mitä ei ole tullut edes ajatelleeksi olevan säätämisen arvoista. Ihan kaikki, jopa sisääntulot ja kulmakarvojen asennot on mukautettavissa.
 
Oman vihreän shemalen luominen on luonnollisesti helppoa kuin tikkarin nuoleskelu. Vaihtoehtoja on mahdottomasti ja omaa ukkoa tai akkaa onkin paljon The Rockia tai Hulk Hogania hauskempi ohjailla. Harmillisesti jenkkipelit eivät vieläkään osaa hyödyntää puhesyntikkaa, jonka avulla ne osaisivat lausua pelaajan custom-hahmon nimen kuten se on kirjoitettu.
 
Grafiikka on hahmojen ja jopa yleisönkin osalta hyvää, mutta hallin tunnelma on jotenkin tosi tunkkainen. Ehkä uuden sukupolven konsolit tuovat mukanaan jotain, joka saa tähänkin hässäkkään lisäpotkua ensi vuonna.
 
Undertaker
 
WWE 2K14 on showpainin ystävälle paras mahdollinen painipeli. Siinä on kaikki tutut tyypit, areenat ja nyt myös ottelut. Säädettävää on loputtomasti ja ohjaaminenkin on yksinkertaista. Ainoastaan tuhannet latausajat ja tekoälyn typeryys tuo päänsärkyä, mutta muuten tätä hienosäädetympää WWE-viihdettä saa hakea vain oikeilta areenoilta.
Mainos