Koti Peliarvostelut Peliarvostelu: WWE 2K15

Peliarvostelu: WWE 2K15

WWE-pellepainipelisarjan tuleminen uudelle konsolisukupolvelle osoittautui olemattomista ennakko-odotuksista huolimatta massiiviseksi pettymykseksi.

WWE 2K15 marssittaa esiin 63 painijan, kolmen managerin ja kahdeksan diivan rosterin, joka on suppein ja kehnoin miesmuistiin. Jopa viime vuoden vanhalle konsolisukupovelle julkaistu versio oli kattavampi kuin tämä uusi pökäle. Myös yksinpelimuotoja on karsittu rankasti, joskin 2K Showcase-pelimuoto onnistuu tarjoamaan edes hieman viihdettä CM Punkin ja John Cenan, sekä Shawn Michaelsin ja Triple H:n välienselvittelyjen merkeissä.

”grafiikoita pysty hyvällä tahdollakaan kuvailemaan läheskään sellaisiksi, joita voisi uuden konsolisukupolven peliltä odottaa”

Pelimekaniikka tuntuu pohjimmiltaan samalta tönköltä paskalta kuin yli kymmenen vuoden takaisissa WWE-peleissäkin. Eikä grafiikoita pysty hyvällä tahdollakaan kuvailemaan läheskään sellaisiksi, joita voisi uuden konsolisukupolven peliltä odottaa. Painijat näyttävät kutakuinkin siltä mitä sopii toivoa, mutta muun muassa painijoiden sisääntuloanimaatiot aiheuttavat epäuskoisia fiiliksiä ja saavat silmät vuotamaan verta. Pelin tekoäly ei parhaimmillaankaan ole edes keskinkertaista ja sama pätee myös animaatioihin ja osumien tunnistukseen. Myös John Cenan peliin valitsema soundtrack alittaa riman kammottavalla tavalla, eikä pelistä löydykään yhtään kappaletta jonka soidessa suussa ei maistuisi vatsahappo ja tulisi sekä fyysisesti että henkisesti paha olo.

”flashbackeja 90-luvun torstai-illoista ja Speden Spelien nopeuspelistä”

“Uudistetusta” pelimekaniikasta huolimatta ottelut eivät vieläkään rullaa sulavasti ja reversalien oikeaoppinen ajoittaminen on raivostuttavan perseestä. Reversaleja ajoittaessa mieleen tulee flashbackeja 90-luvun torstai-illoista ja Speden Spelien nopeuspelistä, jota tämä turhauttava ja vastenmielinen yhden napin QTE-rämpytys muistuttaa.

Mainos

Lienee sanomattakin selvää ettei WWE 2K15:ta pysty suosittelemaan edes pelisarjan vannoituneimmille faneille, sillä edellisvuosien versioista löytyy huomattavasti enemmän mielenkiintoista pelattavaa, sekä enemmän painijoita. Ja koska WWE 2K15:sta graafinen ulkoasu ei todellakaan hivele silmiä, on mahdotonta keksiä yhtäkään hyvää syytä sille, miksi kukaan pelaisi mieluummin tätä kuin esimerkiksi edellisvuoden versiota.

Mainos
ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
WWE 2K15
7 %
Edellinen artikkeliPeliennakko: The Order 1886
Seuraava artikkeliPeliarvostelu: Lara Croft and the Temple of Osiris
peliarvostelu-wwe-2k15Lienee sanomattakin selvää ettei WWE 2K15:ta pysty suosittelemaan edes pelisarjan vannoituneimmille faneille, sillä edellisvuosien versioista löytyy huomattavasti enemmän mielenkiintoista pelattavaa, sekä enemmän painijoita. Ja koska WWE 2K15:sta graafinen ulkoasu ei todellakaan hivele silmiä, on mahdotonta keksiä yhtäkään hyvää syytä sille, miksi kukaan pelaisi mieluummin tätä kuin esimerkiksi edellisvuoden versiota.