Mainos
Borderlands 4 ja Tiny Tina’s Wonderland 2 on mainittu Gearboxin entisen työntekijän LinkedIn-profiilissa.

Maininta peleistä ilmestyi Lost Boys Interactiven entisen studion teknisen johtajan Randel Reissin LinkedIn-profiiliin.

Lost Boys Interactive työskenteli Gearboxin kanssa tukistudiona ensimmäisen Tiny Tina -pelin ja muiden Take-Two-pelien, kuten WWE 2K23:n parissa.

Mainos

Borderlands 3 julkaistiin syyskuussa 2019, ja spin-off, Tiny Tina’s Wonderlands, ilmestyi vuonna 2022.

Samana vuonna Gearboxin toimitusjohtaja Randy Pitchford sanoi, että uusia Tiny Tina’s Wonderlandsin kokemuksia on kehitteillä sen jälkeen, kun peli murskasi yhtiön tavoitteet.

– Wonderlands murskasi kaikki tavoiteodotuksemme, sekä kriittisesti että kaupallisesti, ja olen innoissani voidessani kertoa, että sen lisäksi, että saamme tästä voitosta suuria taloudellisia palkintoja tulevina vuosineljänneksinä, olemme luoneet vankan rantautumispaikan. Meillä on nyt selvästi uusi franchising-sarja käsissämme, ja Gearboxilla on jo kehitteillä tulevia kokemuksia, Pitchford sanoi tuolloin.

Mahdolliset tulevat pelit franchising-sarjassa ovat todennäköisesti riippuvaisia Gearboxin omistajien Embracer Groupin meneillään olevasta myllerryksestä.

Reuters ja Bloomberg väittivät molemmat syyskuussa, että Embracer Group harkitsee Gearboxin myymistä, jonka se osti vuonna 2021 jopa 1,4 miljardin dollarin arvoisella kaupalla, osana laajoja rakenneuudistussuunnitelmia.

Ensin mainitulle kerrottiin, että Embracer oli saanut kiinnostusta kolmansilta osapuolilta, jotka olisivat halukkaita ostamaan studion. Potentiaalisilla ostajilla, jotka tiettävästi koostuvat pääasiassa ”kansainvälisistä peliryhmistä”, on jo pääsy Gearboxin markkinointimateriaaleihin.

Take-Two kertoi elokuussa, että Borderlands-sarjaa on myyty yli 81 miljoonaa kappaletta sen jälkeen, kun se julkaistiin vuonna 2009.

Sarjan viimeisin pääpeli, vuoden 2019 Borderlands 3, on julkaisutoimisto 2K:n nopeimmin myyvä nimike, jota on myyty yli 18 miljoonaa kappaletta.

Mainos