Peliennakossa MotoGP 23

Mainos
Milestone ja Dorna Sports S.L. julkaisevat pian MotoGP 23 -pelin, jota tarkastellaan nyt ennakkovideon muodossa.

Italialainen Milestone S.r.l. sai MotoGP-pelien lisenssin vuonna 2013 ja julkaisi ensimmäisen tällaisen pelin, MotoGP 13:n, samana vuonna. Studion MotoGP-pelien menestys johti lisenssisopimuksiin FIM Motocrossin, WRC:n ja Monster Energy Supercrossin kanssa.

Mainos

Peli sisältää kaikki kauden 2023 viralliset kuljettajat ja radat MotoGP-, Moto2-, Moto3- ja MotoE-luokissa.

Uusia ominaisuuksia ovat mm. Flag-to-Flag -sääntö on käytössä todellisessa moottoripyörägrand prix’ssa, jossa kuljettajat hyppäävät yhdestä pyörästä toiseen varikolla.

MotoGP 23 -peli antaa pelaajille vapauden rakentaa oma urapolkunsa kohti kaksipyöräisen legendan asemaa. Peli sisältää useita uusia asioita, kuten uratilan suunnittelun, joka vaikuttaa pelaajan suorituksiin ja päätöksiin. Kun pelaaja debytoi Moto3-luokassa, hän voi edetä nopeammin eri luokissa saavutettujen tulosten perusteella, mutta sopimuksen löytäminen tiimiltä ei ole helppoa, sillä jokaisella tiimillä on vain kaksi paikkaa.

Dynaaminen säämuutos lisää peliin realistisuutta ja haastetta, sillä kuiva kisa voi muuttua nopeasti märäksi sekasorroksi, jossa taidot ja strategia ratkaisevat.

Kehittynyt tekoäly mahdollistaa kuljettajien persoonallisuuden huomioimisen, mikä tekee radalla tapahtuvasta toiminnasta entistä todentuntuisempaa. Vai tekeekö? Lisää pelistä näet oheiselta videolta.

Peli julkaistaan 8. kesäkuuta 2023 PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Series X|S:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switch :lle ja Steamiin.

Mainos